Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kean: En jätä Roversia

  • sunnuntai, 06 toukokuu 2012 15:47

Blackburn-manageri Steve Kean vakuuttaa, ettei aio jättää uppoavaa laivaa, mikäli hänen suojattinsa putoavat Championshipiin tämän kauden päätteeksi.

Rovers on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, kun sillä on kaksi ottelua jäljellä Valioliigaa. Maanantaina sen on pakko kaataa kotonaan Wigan ja ensi viikonloppuna vastassa on Chelsea.

Haastavista lähtökohdista huolimatta Kean uskoo seuran olevan paljon paremmassa taloudellisessa tilanteessa kuin hänen aloittaessaan 18 kuukautta sitten.

Blackburn-luotsi on viettänyt koko kauden potku-uhan alla, mutta edes kannattajien massiiviset mielenosoitukset eivät ole lannistaneet häntä.

- En usko, että putoamme, mutta jos näin käy, haluan ehdottomasti jatkaa täällä ja odotan myös jatkavani täällä, Kean kertoi The Sunille.

- Tavoitteemme on varmistaa, että olemme sarjatasolla, jossa haluamme olla eli pääsarjassa.

- Taloudellinen tilanteemme on hyvä johtuen mm. useista pelaajakaupoista ja mielestäni joukkueen runko on tervehenkisempi kuin muutama vuosi sitten, Rovers-luotsi loi uskoa tulevaan.

- Nuoret pelaajat ovat astuneet parrasvaloihin ja pelanneet erinomaisesti. Jos joku on heidän perässään, ovat hintalaput korkealla.

- Olen luottavainen, että voimme lyödä Wiganin ja venyttää ratkaisun viimeiseen otteluun Chelsea vastaan, Kean vakuutti.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kean: Roversin joukkuehenki ei rakoile