Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Blackpool -vahti puntaroi siirtoa Arsenaliin

  • torstai, 31 maaliskuu 2011 14:41

Bloomfield Road -kassari on yhdistetty ensi kaudeksi Emirates Stadiumille.

Blackpool -maalivahti Matt Gilks sanoo päätavoitteensa olevan täyteen kuntoon pääseminen ennen kuin hän tekee päätöksen jatkaako Bloomfield Roadilla vai liittyykö liigan kermaan kuuluvaan Arsenaliin.

28 -vuotias skotti kärsi marraskuussa vakavan polvivamman ottelussa West Hamia vastaan, mutta nyt hän on tekemässä paluuta tositoimiin.

Gilksin sopimus Tangerinesin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä jatkosopimuksesta ole vielä keskusteltu, joten hän on ilmoittanut harkitsevansa lähtöä Blackpoolista. Arsenal -manageri Arsene Wengerin tiedetään olevan erittäin kiinnostunut Gilksin palveluksista.

- Tärkeintä tälle seuralle on sarjapaikan säilyttäminen, ei Matt Gilksin jatkosopimus, maalivahti kertoi the Daily Mirrorille.

- Joten, kun saamme sarjapaikkamme turvattua, kuten kuin haluavat, niin voimme istua alas ja miettiä mitä meillä on sanottavana.

- Mutta minun täytyy päästä pelaamaan, jotta ansaitsen uuden sopimuksen, mistä ei ole tässä seurassa vielä keskusteltu, eikä  tarjottu, tai jotta pääseen uuteen seuraan. Ykköstoiveeni on siis päästä pelaamaan. Olen ollut sivussa liian kauan, Gilks lopetti.