Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Blackpoolilla maalivahtiongelma - Beattie paikkaa?

  • perjantai, 11 helmikuu 2011 15:26

Blackpool -hyökkääjä James Beattie ilmoittautui vapaaehtoiseksi maalinsulle Aston Villaa vastaan.

Loukkaantumiskriisistä kärsivä Blackpool on saamassa apua yllättävältä suunnalta, kun hyökkääjä James Beattie tarjosi palvelujaan maalivahtiongelman ratkaisemiseksi.

Maalivahti Paul Rachubka loukkasi polvensa harjoituksissa tällä viikolla ja Matthew Gilks on polvivaivojensa takia sivussa ainakin kuusi viikkoa, joten Blackpoolin ainoa maalivahti viikonlopun Villa -kamppailuun on puolikuntoinen Richard Kingson.

- Richard on paikatumpi kuin yksikään pelaaja joukkueesta. Beattie on itsevarma, mutta en ole nähnyt hänen pelaavan. Toivottavasti saamme vaihtomaalivahdin, nimittäin muuten tällä tasolla tästä on tulossa todellinen vitsi, kommentoi manageri Ian Holloway.

Holloway toivookin, että saisi erikoisluvalla pistäytyä hätätapauksille tarkoitetuilla lainamarkkinoilla, mutta jos pyyntö evätään, on hän jälleen sarvet vastakkain Englannin jalkapalloliiton kanssa.

- Miten meillä voi olla maailman paras jalkapalloliiga jos pienellä säännöllä siitä tehdään lottoarvonta ja vitsi? Sillä sitä se on jos he eivät anna minulle mahdollisuutta hankkia maalivahtia, Holloway puhisi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Blackpool yllätti Tottenhamin »