Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Owen Coyle: Älkää unohtako Boltonia

  • keskiviikko, 25 huhtikuu 2012 23:03

Tiistain elintärkeän 1-2-vierasvoiton jälkeen Bolton-manageri Owen Coyle haluaa nähdä samanlaista suorittamista myös loppukauden osalta.

Bolton-luotsi Owen Coylen mielestä kriitikoiden on turha vielä tiputtaa hänen suojattejaan sarjaporrasta alemmas, tiistai-illan Villa Parkin menestyksen jälkeen.

Trotters-käskijä antoi täyslaidallisen arvostelijoiden suuntaan ja sanoi hänen joukkueensa ”määrittävän oman kohtalonsa” taistelussa Valioliigassa säilymisestä.

Bolton on sarjassa 18. sijalla vain pisteen päässä viimeistä säilyjän paikkaa hallussaan pitävästä QPR:stä ja Wiganista yhden ottelun vähemmän pelanneena. Tästä kiittäminen käy viimeaikaista virettä, sillä alkukaudesta surkeasti pelannut joukkue on voittanut neljä edellisistä seitsemästä ottelustaan.

- Olemme keränneet 13 pistettä edellisistä 21 mahdollisesta ja olemme hyvässä vireessä. Päävastustajamme ovat myös voittaneet, mutta me tiedämme mitä meidän täytyy tehdä, Coyle veisteli.

- Meidän täytyy pitää huolta, että pidämme samanlaisen suorituskyvyn kuin Villaa vastaan toisella puoliajalla.

- Loukkaantumiset ovat riivanneet meitä, mutta olemme taistelleet ja kohtalomme on omissa käsissämme, Trotters-luotsi heittäytyi dramaturgiksi.

- Meillä on vielä paljon työtä edessämme, mutta tässä joukkueessa on äärettömän paljon luonnetta, Coyle vakuutti.