Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rickettsin kausi ohi

  • perjantai, 18 helmikuu 2011 13:33

Bolton Wanderersin puolustajan kausi päättyi akillesjännevammaan.

Rickettsin odotetaan olevan sivussa kuusi kuukautta viikon FA -cupin Wigan kohtaamisessa revenneen akillesjänteen takia. Vamma vaatii leikkaushoitoa.

Uutinen oli isku manageri Owen Coylelle, joka sai aiemmin ikäviä uutisia tällä viikolla, kun toinen puolustaja, Zat Knight, loukkasi nilkkansa nivelsiteet ja on sivussa arviolta neljästä kuuteen viikkoa.

Coyle vakuuttaa Rickettsilla olevan seuran täysi tuki takanaan, mitä hän tarvitsee toipumiseen.

Walesin maajoukkuepelaajalla alkaakin iso kuntoutusprojekti, jotta hän ehtii kuntoon ennen ensi kauden alkua.

- Valitettavasti Sam on loukannut akillesjänteensä ja hänet leikataan tänään, Coyle kertoi viikonlopun FA -cupin ottelua edeltäneessä tiedotustilaisuudessa.

- Hän tulee olemaan sivussa kuusi kuukautta, mikä on kova isku ennenkaikkea Samille itselleen. Hän on ollut erittäin hyvä tällä kaudella ja ajatuksemme ovat hänen mukanaan, jotta hän toipuisi nopeasti, manageri jatkoi.

- Se oli hyvin viattoman näköinen tilanne, sillä hän seurasi laitahyökkääjää, kun loukkaantuminen tapahtui. Hän laski jalkansa alas ja kompastui, joten se oli todella epäonnekasta. Kun pelinopeus on näin korkea, niin tällaista voi sattua.

- Sam tulee saamaan seuralta kaiken tarvitsemansa tuen, mutta meidän on tartuttava heti toimeen, Coyle lisäsi.Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Jässi palaa Boltonin vahvuuteen - Sturridge myös »