Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ancelottilla ei aikomustakaan jättää Chelsean "paratiisia"

  • sunnuntai, 27 maaliskuu 2011 15:27

Chelsea -luotsi Carlo Ancelotti on antanut lausunnon, jonka mukaan hänellä ei ole aikeita jättää nykyistä seuraansa ensi kesänä.

Italialaiskäskijä on ollut kovien paineiden alla, kun loistavan alkukauden pelannut Chelsea menetti viiden pisteen johtonsa Valioliigan kärjessä ja valui sysimustan vaiheen jälkeen sijoille kolmesta viiteen.

Sinipaidat ovat päässeet pahimman yli ja vakiinnuttaneet paikkansa ensi kauden Mestareiden liigaan ja neljän joukkoon, mutta huhut valmentajan vaihdoksesta ovat vain kasvaneet.

Kuitenkin 51 -vuotias Ancelotti on vain nauranut huhuille ja on kertonut olevansa erittäin kiinnostunut jatkamaan uraansa Stamford Bridgellä.

- Toivottavasti pysyn täällä missä olen. Tämä on paratiisi. Olen pysynyt italialaisena, mutta arvostan englantilaisia, vaikka he eivät aina ole kovin joustavia. Mutta ihailen heidän rakkauttaan kurinalaisuuteen, Ancelotti kertoi The Daily Mirrorille.

- Tällä hetkellä ajattelen vain Mestareiden liigan finaalia ja olen tehnyt sen joukkueelleni selväksi, Chelsea -pomo jatkoi.

- Jonain päivänä palaan Italiaan, mutta en tiedä milloin. Maajoukkueen mukaan 2014 ehkäpä, Ancelotti arvioi.