Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Azpilicueta: Cole auttanut uraani

  • sunnuntai, 13 huhtikuu 2014 23:57

Kohinalla Valioliigan laitapuolustajien eliittiin noussut Chelsean Cesar Aspilicueta antaa kiitosta mentorina toimineelle Ashley Colelle.

Nuori espanjalainen on tällä kaudella vienyt avauskokoonpanon pelipaikan Englannin maajoukkuepuolustaja Colelta, mutta kaksikko tulee siitä huolimatta loistavasti toimeen.

Cole sai pahan kylkivamman lokakuussa Norwichia vastaan, jonka jälkeen Azpilicueta nousi hänen paikalleen, eikä ole siitä sen jälkeen luopunut.

33-vuotias Cole on toiminut kaikesta huolimatta Azpilicuetalle jopa eräänlaisena mentorina.

- Kun olen kentällä tai harjoituksissa ja hän näkee jotain korjattavaa hän sanoo siitä ja antaa hyviä neuvoja, espanjalainen kertoi Standardille.

- Hänen kokemuksensa auttaa, sillä hän on voittanut useita mestaruuksia ja pelannut yli 100 maaottelua. Lisäksi hän ei ole vain huippupelaaja, vaan myös loistava joukkuetoveri.

- Kaikki pitävät Ashista. Hän nauttii suurta arvostusta. Meidän välimme ovat erittäin hyvät ja hän on persoonana mainio. Hän ei koskaan puhua minua vastaan tai siitä, että vien hänen pelipaikkansa. Me vain harjoittelemme ja työskentelemme yhteisvoimin.