Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Cahill pelaa vaikka väkisin

  • torstai, 26 huhtikuu 2012 19:26

Gary Cahill joutui tiistaina vaihtoon kesken ottelun takareisivamman vuoksi Barcelonassa, mutta mies vakuuttaa pelaavansa – vaikka väkisin.

Chelsea-toppari aikoo uhmata kipukynnystään, kun sinipaitojen kausi huipentuu FA Cupin sekä Mestarien liigan loppuotteluihin.

Blues kärsii jo ennestään kriittisistä poissaoloista puolustusosastollaan, sillä John Terry ja Branislav Ivanovic ovat pelikiellossa Bayern Müncheniä vastaan pelattavasta Champions League –finaalista. Lisäksi David Luiz on kärsinyt takareisivammasta.

Cahill sai itsekin kolhun takareiteensä tiistain tuoksinassa, mutta hän odottaa lopullisen diagnoosin olevan pelättyä lievempi.

- Jotta jäisi paitsi näistä tulevista otteluista, pitäisi minun takareiteni repiä täysin riekaleiksi. Toivon, että se on parempi kuin aluksi luulimme, Cahill elätteli toiveita.

Chelsea esitti huikean nousun 2-0-tappioasemasta vajaamiehisenä Barcelonaa vastaan tiistaina ja Cahill myönsi, että ottelun seuraaminen penkiltä oli hermoja raastavaa.

- Jouduin pois kentältä, mutta olin neljä kertaa hermostuneempi katsoessani, kuin ennen ottelua tai pelatessa, toppari paljasti.