Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsea hankkimassa Kakán?

  • perjantai, 11 helmikuu 2011 13:39

Chelsean omistaja Roman Abramovits on jatkamassa rahan suoltamista jalkapalloon, sillä nyt venäläismiljardöörin hankintalistalla on brassitaituri Kaká, josta tämä on tarjonnut 25 miljoonaa puntaa (30 milj. euroa)

Blues -valmentaja Carlo Ancelotti on suuri Kakán ihailija ja kaksikko on työskennellyt tiiviisti yhdessä Ancelottin kahdeksanvuotisen Milanin komennuksen aikana. Ancelotti oli hankkimassa Kakán San Sirolle vuonna 2003, jolloin brassi siirtyi Eurooppaan 7,2 miljoonan punnan hintaan.

Ancelotti uskoo, että Kaká olisi täydellinen ruokkimaan tuoretta kärkihankintaa Fernando Torresia.

Chelsea on luottavainen, että vaikean puolitoista vuotta Santiago Bernabeulla viettäneen pallotaiturin pitäisi irrota alennushintaan - 25 miljoonaa puntaa. Tosin hintaa saattaa nostaa se, että mm. Manchester City on pohjattoman kukkaronsa kanssa mukana taistelemassa maailman parhaaksikin valitusta Kakásta.

Bayern Münchenin hyökkääjä Mario Gomez kertoi olleensa myös Chelsean tarjouksen kohteena ja kertoi länsi-Lontoolaisten tarjonneen hänestä 35,7 miljoonaa puntaa, mikä eittämättä kielii Roman Abramovitsin aikeista sijoittaa jälleen sievoisia summia siirtomarkkinoilla.