Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsea piti ruutinivoitolla mestaruushaaveet elossa

  • sunnuntai, 13 huhtikuu 2014 20:00

Valioliigan mestaruustaistelu on edelleen täysin auki kolmen kärkijoukkueen osalta, kun Chelsea otti illan päätteeksi rutiininomaisen voiton Swansean vieraana.

Lontoolaiset pääsivät pelaamaan ylivoimalla jo 16. peliminuutilta lähtien, kun isäntien puolustaja Chico Flores hölmöili itselleen kaksi varoitusta vain kahden minuutin sisään.

Ylivoimasta huolimatta maalinteko osoittautui sinipaidoille sitkeäksi purtavaksi, sillä hyvin pelannut Swansea-puolustus ja maalivahti Michael Vorm pitivät lukemat nollissa.

Lopulta sinipaitojen pelastajaksi nousi jälleen Demba Ba, joka tiistaina johdatti lontoolaiset Mestarien liigan välieriin tulemalla vaihdosta kentälle ja osumalla loppuhetkillä PSG:tä vastaan.

Tällä kertaa avaukseen noussut Ba pääsi hyökkäämään yhdellä yhtä vastaan ja ampui pallon helpon näköisesti 17 metristä huippupelin pelanneen Vormin jalkovälistä sisään.

Osuma jäi ottelun ainoaksi ja kolmen pisteen turvin Chelsea pitää nyt hallussaan sarjataulukon toista sijaa kahden pisteen päässä Liverpoolista. Manchester City on kolmantena seitsemän pistettä kärkeä jäljessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.