Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsea vahvistamassa hyökkäystään 63 miljoonalla

  • maanantai, 21 maaliskuu 2011 13:46

Chelsean on tarkoitus jatkaa kulutusjuhliaan entiseen tapaan, sillä hyökkäystä ollaan parantelemassa 63 miljoonan punnan edestä.

50 miljoonaa Fernando Torresin hankintaan käyttänyt Roman Abramovits aikoo vahvistaa lempiharrastuksensa eli Chelsean hyökkäyspäätä vielä Wesley Sneijderilla ja Sergio Agüerolla.

News of the Worldin raporttien mukaan Chelsea olisi valmistautumassa 30 miljoonan punnan tarjoukseen Sneijderista, jonka Inter Milan hankki kaksi vuotta sitten 11 miljoonalla punnalla.

Agüero, jonka perässä on myös Tottenham, on ollut jo pitkään Chelsean hankintalistalla. Viimeisin yritys tähden hankinnasta epäonnistui toissa kesänä. Nyt Atletico on kuitenkin hyväksymässä siirron, mikäli joku tarttuu  33 miljoonan punnan hintalappuun.

Chelsean ja Abramovitsin lompakolle summa ei tehne kipeää, sillä he etsivät uusia pelaajia pitkällä aikajänteellä, koska hyökkääjäkaksikko Drogba-Anelka ovat molemmat 30 ikävuoden paremmalla puolen.

Sneijderin hankinta saattaa tietää Frank Lampardin uran päätöstä Stamford Bridgella, vaikka hänellä on ollut haastajia pelipaikalleen ennenkin.

Oli miten oli, mutta on selvää, että Abramovits aikoo ilahdutta Chelsea -kannattajia useasti tulevana kesänä.