Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsealla oikeus olla vihainen - ei WBA:lla, väittää Mou

  • sunnuntai, 10 marraskuu 2013 23:36

Jose Mourinho herätti jälleen mielipiteitä kertomalla, että hänen mielestään Chelsea kärsi vääryyttä lauantain WBA-ottelussa, jonka lontoolaiset itse tasoittivat viime hetken kiistanalaisella rankkarilla.

Erotuomari Andre Marriner sai paljon kritiikkiä osakseen, kun hän vei pallon pilkulle lisäajan viimeisellä minuutilla viikonlopun Chelsea-WBA –kohtaamisessa.

Eden Hazard laittoi pallon varmuudella maalin ja tasoitti loppulukemat 2-2:een vähintään heppoisen näköisesti annetun rangaistuspotkutuomion jälkeen.

Mourinhon mukaan rankkari oli kuitenkin täysin oikeutettu ja väitti, että hänen osapuolensa kärsi läpi ottelun heikosta tuomaritoiminnasta.

Eniten portugalilaisluotsia hiersi tilanne, jossa Cesar Azpilicuetaa rikottiin, mutta vapaapotkun sijaan tapahtumaa seurasi West Bromwichin 1-2-maali.

- Jos jonkun on syytä olla pettynyt tuomarin suoritukseen, se olemme me, sillä toinen maali lähes tulkoon tappoi pelin ja kyseessä oli valtava virhe, Mourinho pauhasi.

Viimeisen minuutin rangaistuspotkun aiheuttanut WBA-puolustaja Steven Reid puolestaan luuli, että erotuomari varottaisi Ramiresia sukeltamisesta rankkarin sijaan.

- Kun pilli soi luulin, että hän antaa varoituksen sukeltamisesta. Hän meni nurmen pintaan todella helposti, Reid väitti.