Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsealle ranskalaisluotsi?

  • tiistai, 27 maaliskuu 2012 16:48

Roman Abramovits on huhujen mukaan ollut yhteydessä Ranskan maajoukkuetta luotsaavaan Laurent Blanciin, jonka nykyinen sopimus päättyy kesän EM-kisoihin.

Uusimpana nimenä Chelsean ensi kauden managerispekulaatiohin on noussut Laurent Blanc.

Eri lähteistä kantautuneiden tietojen mukaan the Blues on eilen kiristänyt ruuviaan managerin metsästyksessä ja lontoolaisten kerrotaan harkitsevan jopa 10 miljoonan punnan vuositulot takaavaa tarjousta Blancille.

Chelsea-omistaja Roman Abramovitsin ykkösvaihtoehto on tällä hetkellä Pep Guardiola, joka ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta Barcelonan kanssa. Myös toisen espanjalaisen suurseuran peräsimessä olevaa Jose Mourinhoa on kaavailtu jo pitkään palaavaksi Stamford Bridgelle.

Blanc, jota Chelsea on lähestynyt viime viikolla, on noussut yhdeksi kuumimmaksi nimeksi Abramovitsin listalla, sillä hänen sopimuksensa Ranskan jalkapalloliiton kanssa päättyy tähän kesään.

Entinen Bordeaux-manageri yrittänee myös neuvotella jatkosta nykyisen työnantajansa kanssa, eikä Chelsean lähestymisestä ole ainakaan haittaa miehen markkina-arvon kannalta. Toisaalta siirtyminen takaisin seurajoukkueiden peräsimeen ei olisi suuri yllätys, sillä hänellä on ollut lukuisia erimielisyyksiä Ranskan jalkapalloliiton kanssa.