Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsealta huima tarjous AS Roma tähtipelurista!

  • keskiviikko, 16 maaliskuu 2016 10:26

Kuluvalla Valioliiga-kaudella pahasti kyykännyt Chelsea hakee isolla rahalla vahvistuksia takalinjoilleen. Italialaislehti Il Tempon mukaan Chelsea on jysäyttänyt peräti 31 miljoonan punnan eli lähes 40 miljoonan euron ostotarjouksen AS Roman tähtitoppari Kostas Manolasista.

Samainen lehti kuitenkin kertoo, että Roma ei ole tuota tarjousta hyväksynyt vaan haluaa pitää puolustuksen tukipilaristaan kiinni nyt ja tulevaisuudessa, sillä joukkue ehti jo aiemmin kaupata pois kaksi erinomaista puolustajaa: Marquinhosin sekä Mehdi Benatian. Joukkueen vahvuuteen jäänyt Manolas on esiintynyt tällä kaudella AS Roman paidassa jo 36 kertaa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Manolasin nimi esiintyi aiemmin Arsenal-huhuissa, mutta nyt Chelsea on hakemassa vahvasti uutta verta puolustukseensa seuralegenda John Terryn poistuessa joukkueen vahvuudesta kesän aikana. Chelsean tuleva manageri Antonio Conte onkin jo ehtinyt ilmoittaa, ettei hän tule ujostelemaan rahankäytössä kesän aikana uusia pelaajia värvätessään.

Guus Hiddinkin alaisuudessa selvästi petrannut Chelsea on 29 ottelun jälkeen Valioliigassa sijalla 10. Matkaa Mestarien liigan karsintapaikkaan on kuitenkin peräti 11 pistettä, ja mikäli UCL-paikkaa ei ensi kaudeksi irtoa, voi huippuvahvistuksien houkutteleminen seuraan olla vaikeampaa.