Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Di Matteolle shokkipotkut

  • keskiviikko, 21 marraskuu 2012 15:05

Chelsea on yllättäen irtisanonut viime kaudella seuran Mestarien liigan mestaruuteen johdattaneen managri Roberto Di Matteon.

Seuran mukaan viime aikaiset esitykset ja tulokset eivät ole olleet riittävän hyviä. Omistaja ja johtokunta kokivat muutoksen tarpeelliseksi, jotta seura jatkaisi kulkemistaan oikeaan suuntaan, kun kausi kääntyy kohti elintärkeitä hetkiä.

Joukkueella on edessään vaikea tehtävä Mestarien liigassa, sillä eilinen 3-0-tappio Juventuksen vieraana laski jatkomahdollisuuksia kriittisesti.

Lisäksi seura kilpailee kärkijoukoissa Valioliigassa sekä kolmessa muussa cup-kilpailussa. Chelsea haluaa tiedotteensa mukaan pysyä mahdollisimman kilpailukykyisenä ja menestyä kaikilla rintamilla.

Di Matteo luotsasi lontoolaisseuran viime keväänä Mestarien liigan mestariksi sensaatiomaisen taipaleen jälkeen. Lisäksi Chelsean palkintokaappiin lisättiin historian seitsemäs FA Cup –pokaali.

Alkukaudesta siniset esiintyivät loistavasti Valioliigassa ja joukkue johti sarjaa pitkään aina 10. sarjakierrokselle saakka. Siksi pieni notkahdus ja sen tuomat potkut yllättivät varmasti monet.

Chelsea ilmoittaa uudesta manageristaan piakkoin. Vahvimmin tehtävään on brittimedian mukaan Rafael Benitez.