Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Drogba jättää Chelsean

  • tiistai, 22 toukokuu 2012 20:09

Didier Drogba on vahvistanut jättävänsä Chelsean tämän kesän aikana.

34-vuotias hyökkääjä on viettänyt kahdeksan vuotta Stamford Bridgella ja viime lauantaina hän sai uralleen komean kruunun Chelsean voitettua Mestarien liigan Münchenissä.

Loppuottelun ratkaissut norsunluurannikkolainen on noussut sinipaitojen seuralegendojen joukkoon, mutta hän päättää uransa Länsi-Lontoossa nykyisen sopimuksen päättyessä tähän kauteen.

Drogba olisi ollut tietojen mukaan halukas jatkamaan Chelseassa ainakin kaksi vuotta, mutta koska seura tarjosi vain vuoden mittaista jatkopahvia, hän päätti etsiä uusia haasteita.

On erittäin todennäköistä, että hän tekee seuraa entiselle seurakaverilleen Nicolas Anelkalla, joka siirtyi rahakkaille Kiinan viheriöille viime tammikuussa.

341 Chelsea-paidassa pelaamassaan ottelussa 157 maalia iskenyt Drogba on yhdistetty aiemmin myös kilpailevaan seuraan Tottenhamiin. Spurs odottaa kuitenkin Emmanuel Adebayroin jatkopäätöstä, mikä vesittäisi tarpeen konkarihyökkääjästä.

- Päätös oli minulle erittäin vaikea ja olen erittäin ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet, mutta nyt on oikea aika etsiä uusia haasteita, Drogba vahvisti Chelsean verkkosivuilla.

- Toivotan seuralle kaikkea hyvää ja jatkoa menestykselle tulevaisuudessa. Olette aina sydämessäni, hyökkääjä lopetti koskettavasti.