Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hazard kirjoitti jatkosopimuksen - lisää seuraa?

  • perjantai, 13 helmikuu 2015 17:10

Eden Hazard on kirjoittanut viisi ja puolivuotisen sopimuksen Chelsean kanssa. 24-vuotias Hazard tulee tienaamaan uudesta sopimuksestaan 57 miljoonaa puntaa eli noin 50 miljoonaa euroa, brittilehti Express kertoo.

”Olen allekirjoittanut uuden sopimuksen ja olen erittäin onnellinen, sillä pelaan yhdessä maailman parhaista seuroista," Hazard kertoi

Muidenkin Chelsea-pelaajien odotetaan kirjoittavan jatkosopimukset.

John Terryn vuoden jatkosopimus päättyy tänä kesäsä, mikä pistäisi joukkueen kapteenin vapaille markkinoille. Manageri Jose Mourinho on kuitenkin vakuuttanut että puolustajalle tullaan tarjoamaan uutta sopimusta ja hän on aivan varma, että Terry tulee allekirjoittamaan sopimuksen.

Branislav Ivanovicilla on enää vuosi jäljellä sopimuksestaan, ja Mourinho tuskin haluaa luopua luottopuolustajastaan. Chelsean pitäisi tarjota serbialaiselle uutta pitkää sopimusta, sillä ottajia riittää jos seura päästää hänet menemään.

Petr Cech on tippumassa Chelsean kakkosmaalivahdiksi, belgialaisen Thibaut Courtoisin siirryttyä seuraan. Tsekkiläisen sopimus loppuu vuoteen 2016, ja moni huippuseura on varmasti kokeneen veskarin perässä. Mourinhon ei kuitenkaan uskota olevan valmis luopumaan Cechistä, sillä portugalilainen toivoo, että joukkueella olisi käytettävissiin kaksi maailmanluokan maalivahtia.