Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kaksi huippupelaaja jättämässä Chelsean? - "En tiedä tulevasta"

  • maanantai, 01 elokuu 2016 20:39

Chelsean uusi manageri Antonio Conte on ajamassa omia aatteitaan sisään joukkueeseen, ja harjoituskaudella näyttää vahvasti siltä, että kaksi pelaajaa olisi jäämässä päävalmentajan suunnitelmien ulkopuolelle.

Useat eri brittilehdet ovat nimittäin uutisoineet, että aiemmin Chelseasta uloshuhutun hyökkääjä Diego Costan lisäksi myös brassipeluri Oscar olisi lähtemässä seurasta vielä tämän kesän aikana. The Sun uutisoi, että Conte ei ole tyytyväinen brasilialaisen työmoraaliin ja manageri olisikin valmis myymään pelurin eteenpäin oikean tarjouksen tullen.

Sama lehti kertoo, että muun muassa Inter Milan olisi kiinnostunut Oscarin hankkimisesta.

- Tapaan kaikkia pelaajiamme vielä harjoitusleirin jälkeen ja teen vasta sitten lopulliset päätökseni joukkueen suhteen. Pyrin tekemään oikeat ratkaisut sekä pelaajan tulevaisuuden että joukkueen parantamisen kannalta, Conte kuvaili tuntemuksiaan, kun häneltä kysyttiin Oscarin tulevaisuudesta seurassa.

- Tietyt pelaajat jäävät joukkueeseen, ja osa siirtyy muualle. Se on jalkapalloa. On tärkeää puhua asioista suoraan kaikille pelaajille, italialaismanageri jatkoi.

Oscarin lisäksi myös Diego Costan kerrotaan pudonneen uuden Chelsea-managerin suosion ulkopuolelle. Conte ilmoittikin medialle ympäripyöreästi, ettei hänellä ole tietoa Costan jatkosta seuran väreissä.

- Voin vain kertoa, että Costa on tänään Chelsean pelaaja. Hän ei ole pelannut viime peleissä loukkaantumisen vuoksi, mutta mikäli hän saa vammansa parannettua ja esiintyy hyvin harjoituksissa, voimme ehkä nähdä hänet kentällä AC Milania vastaan, Conte linjasi The Sunin mukaan.

- Voin kuitenkin puhua vain tästä hetkestä. Tällä hetkellä Costa on Chelsean pelaaja, mutta en voi tietää tulevasta, manageri jatkoi.

Chelsean tiedetään jahtaavan siirtomarkkinoilla Everton-hyökkääjä Romelu Lukakua. Evening Standardin mukaan Chelsea on valmis pulittamaan belgialaiskärjestä peräti 70 miljoonaa euroa.

Costaa on huhuiltu jo pidemmän aikaa takaisin entiseen seuraansa Atletico Madridiin, mutta nämä suunnitelmat ottivat kovan takaiskun, kun Atletico hankki hyökkääjä Kevin Gameiron Sevillasta peräti 32 miljoonalla eurolla. Espanjalainen radiokanava Onda Cero kertookin, että Gameiron siirto asettaa Costan todella hankalaan tilanteeseen, sillä espanjalaishyökkääjän välit Conteen ovat kaikkea muuta kuin lämpimät.

Mediassa onkin huhuiltu, että Costa ei välttämättä olisi edes loukkaantuneena vaan Conte ei vain halua peluuttaa espanjalaishyökkääjä tällä hetkellä.

- Costa on paraikaa vaikeassa paikassa Chelsean kanssa, sillä Conte ei ole tyytyväinen pelaajaansa eikä kaksikko ole edes kunnolla puheväleissä. Edellisessä harjoitusottelussa Conte vieläpä jätti Costan kokonaan kokoonpanonsa ulkopuolelle. Hyökkääjä on huolestunut tilanteestaan Lontoossa ja vaikka hän onkin hyvissä väleissä joukkuetovereidensa kanssa, ei hän ole sulkenut ajatusta siirrosta muuhun seuraan. Costa ei kuitenkaan halua siirtyä toiseen seuraan Englannin sisällä, radiokanava spekuloi SB Nation -sivuston mukaan.

Costa kuvattiin aiemmin myös käymässä mielenkiintoinen keskustelu maanmiehensä Sergio Ramosin kanssa.