Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lampard: Chelsean voitettava loput ottelunsa

  • sunnuntai, 13 helmikuu 2011 19:48

Chelsean keskikenttäpelaaja Frank Lampard kertoi Daily Starille, että heidän on voitettava kaikki kolmetoista jäljellä olevaa otteluaan, mikäli Blues vielä mielii mestariksi.

Neljäntenä sarjataulukossa maalieron turvin majaileva Chelsea on tällä hetkellä kymmenen pistettä liigaa johtavan Manchester Unitedin perässä, mutta Lampard uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin.

- Meidän täytyy vielä pelata kaksi ottelua Unitedia vastaan ja lisäksi tulossa on myös muita isoja otteluita kärkijoukkueiden kanssa, joten tiedämme, että voimme päästä takaisin mestaruustaistoon, mutta se vaatii paljon työtä, muiden joukkueiden epäonnea, sekä kaikkien otteluiden voittamista.

- Mutta se on jotain mihin uskomme ja meidän täytyy aloittaa Fulhamista. Halu on edelleen kova ja voittaminen on minulle kuin huumetta. Kun voitat mestaruuksia, haluat ehdottomasti menestyksen tunteen jatkuvan, Lampard lisäsi.

32 -vuotias englantilaistaituri myönsi, että joukkueella ei ole ollut helppoa katastrofaalisen alkukauden jälkeen.

- Pelaaja tietävät, että meillä oli surkea jakso marras-joulukuussa, mutta me emme ikinä uskoneetkaan, että olisimme voittamattomia, kuten ihmiset kauden alussa puhuivat, emmekä ole kuunnelleet heidän kritiikkiään nyt kun olemme pelanneet voitoitta, Lampard kertoi.

- Tämä on jalkapalloa. Vaikka hävisimmekin Liverpoolille niin uskoisin, että olemme päässeet pahimman yli. Näin käy kun isot pelaajat ja isot persoonat astuvat esiin, hän jatkoi.