Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lukaku Juventuksen kiikarissa

  • torstai, 03 lokakuu 2013 21:01

Chelsean päätös lähettää Romelu Lukaku lainalle jo toisena peräkkäisenä kautena on herättänyt Italian mestari Juventuksen mielenkiinnon belgialais nuorukaista kohtaan.

Juve uskoo, että Lukaku, 20, on syvästi pettynyt Chelsean ratkaisuun lähettää hänet jälleen lainalle, tällä kertaa Evertoniin. 

Belgian maajoukkuehyökkääjä on myös vaihtanut agenttinsa Christophe Henrotaysta italialaiseen superagentti Mino Raiolaan. Raiolan tiedetään olevan läheisissä väleissä isojen Serie A seurojen kanssa, ja oli muunmuassa Paul Pogban taannoisen Juventus siirron takana. 

Lukaku on ollut mainiossa vireessä Evertonissa, ja Chelsean päätöstä lähettää mies lainalle onkin kyseenalaistettu rajusti. 

Everton manageri Roberto Martinezin mukaan Lukakun lainasopimuksessa ei ole pykälää jonka nojalla Chelsea voisi kutsua hänet takaisin.

Huolimatta faktasta, että belgialainen on julkisesti sanonut haluavansa tulevaisuudessa pelata Chelseassa uskoo Juve pystyvänsä tarttumaan mahdollisuuteen kaapata tämä yksi Euroopan lahjakkaimmista nuorista hyökkääjistä. Juventus leirissä myös uskotaan juuri Raiolan olevan avaintekijä kaupan läpimenon kannalta. Raiola tunnetaan kyvystään saada vaikeatkin siirrot menemään läpi.