Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mata viihtyy Lontoon valoissa

  • maanantai, 27 helmikuu 2012 18:01

Chelsea ja Lontoo ovat osoittautuneet hankaliksi paikoiksi eteläeurooppalaisille, mutta yksi mies on osoittanut viihtyvänsä senkin edestä.

Valencian lämmön ja rennon eteläeurooppalaisen elämäntyylin taakseen jättänyt Chelsea-hyökkääjä Juan Mata on sopeutunut paremmin kuin hyvin Lontoon vilinään. Toisin kuin maanmiehensä Fernando Torres, hän on päässyt sisään joukkueeseen ja kaupunkiin erinomaisesti, mistä osoituksena on komea yhdeksän maalin saldo sinipaidoissa.

23,5 miljoonalla punnalla maisemaa vaihtanut hyökkäävä keskikenttämies on puhaltanut uutta liekkiä Chelsean kangertelevaan pokaalimetsästykseen, ja lisää on odotettavissa Britteinsaarten sumussa viihtyvältä maaliruiskulta.

- Tietoni Lontoosta olivat hyvin vajaavaiset ennen tänne tuloani, sillä se oli tuttu ainoastaan pelimatkoilta, Mata kertoi The Sunille.

- Kaupunki on mahtava ja rakastan sitä. Joka päivä kävelen ympäriinsä, jotta oppisin tuntemaan eri alueita.

Lontoo ei ole tunnetusti ollut espanjalaispelaajien mieleen historian saatossa, mistä hyvänä esimerkkinä ovat nykyinen seurakaveri Fernando Torres sekä maajoukkueesta tuttu Jose Antonio Reyes. Mata ei kuitenkaan ole kylmyydestä ja koleudesta moksiskaan.

- Elettyäni joitakin vuosia Madridissa ja Valenciassa minun piti tottua erityyppisiin ilmastoihin. Tähän asti täällä ei ole satanut paljoakaan, vaikkakin aurinko ei lämmitä ihan niin paljon kuin Espanjassa, Mata vertaili.

Yksi asia kuitenkin on, johon Mata ei ole vielä päässyt sinuiksi.

- Ajaminen! Minun täytyy sanoa, että se menee vähemmän hyvin, espanjalainen naureskeli.

- Mutta totun siihen pikku hiljaa – enkä ole joutunut vielä edes onnettomuuksiin, Mata lopetti.