Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho: Drogba todistaa syvyytemme

  • torstai, 04 joulukuu 2014 22:40

Jose Mourinho uskoo, että Didier Drogban huikea esitys 3-0-voitossa Tottenhamia vastaan oli osoitus Valioliigan sarjakärjen materiaalin leveydestä.

Drogba, 36, näytti, ettei ikä paina pohkeissa alustamalla ensin Eden Hazardin näppärän avausosuman ja iskemällä itse perään Chelsean 2-0-osuman Spursin verkkoon.

Jopa yleensä ylistyksissään varovainen Mourinho, joka toi Drogban Lontooseen Marseillesta vuonna 2004, yltyi kehumaan Chelsea-legendan suoritusta maasta taivaisiin.

- Se oli uskomaton suoritus. Didier on joukkuepelaaja, joka omaa vanhan liiton mentaliteetin. Ei itsekeskeinen ja turhamainen, vaan nöyrä kaveri, joka pelaa ja taistelee joukkueelleen. Fantastista, Mourino lisäsi.

- Kun hän tulee kentälle penkiltä viimeisillä minuuteilla auttamaan joukkuetta puolustamaan, hän tekee sen samalla intensiteetillä kuin hän aloittaisi ottelun Tottenhamia vastaan.

- Pelasimme häntä vastaan viime vuonna, kun hän oli Galatasarayssa ja tunsin, että hänessä olisi vielä potentiaalia. Osasin odottaa juurikin tätä, enkä edes epäröinyt, vaikka hän ei pelaakaan joka ottelussa. Tiesin hänen sopeutuvan erittäin hyvin mentaalisesti rooliinsa, Mou lopetti.