Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho huolestunut Chelsean vieraspelaamisesta

  • lauantai, 02 marraskuu 2013 21:09

Jose Mourinho arvioi kovin sanoin Chelsean suoritusta lauantain Newcastle-tappion jälkeen.

Ensinnäkin The Special One kertoi tehneensä 11 virhettä valitessaan pelaavan kokoonpanon sinisten 2-0-tappioon päättyneen ottelun jälkeen.

Viime viikolla lontoolaiset nappasivat kaksi kovaa päänahkaa, kun ensin Mourinhon suojatit kaatoivat kotonaan Manchester Cityn Valioliigassa ja sen jälkeen Arsenalin Liigacupin ottelussa.

- Olisi pitänyt valita toiset 11 pelaajaa, eikä tätä sikermää. Siltä minusta tuntuu, kun joukkueeni pelaa noin huonosti. Tietenkin hieman liioittelen, sillä muutama pelaaja on loistovireessä, mutta päällimmäinen tunne on, että tein 11 virhettä, Mourinho lateli.

- Olimme liian pehmeitä pallottomana ja pallon kanssa. Annoimme heille 45 minuuttia ystävyysottelua ja reagoimme vasta, kun he tekivät maalin. Mielestäni tämä oli todella luokaton suoritus meiltä.

Samaan hengenvetoon portugalilaisluotsi myönsi, että lontoolaisten heikko vierasvire aiheuttaa hänessä ylimääräistä huolta.

- Olen huolestunut. Olen seurannut aikaisempia vuosia ja sama on toistunut. Joukkue pärjäsi cup-kilpailuissa, muttei menestynyt Valioliigassa.

- Tällä kaudella olemme pelanneet viisi vierasottelua liigassa – vaikeissa paikoissa, vaikeita otteluita, mutta meillä on yksi voitto ja kaksi tappiota. Se huolestuttaa minua, Mou myönsi.