Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho kiistää Cech-huhut

  • perjantai, 21 marraskuu 2014 15:54

Chelsean manageri Jose Mourinho on ampunut alas kaikki huhut, joiden mukaan maalivahti Peter Cechia ollaan viemässä pois seurasta.

32-vuotias tsekkivahti on menettänyt ykköstorjujan paikkansa tällä kaudella Thibaut Courtoisille ja on tämän vuoksi pyörinyt siirtohuhuissa. Etenkin naapuriseura Arsenalin ja AC Milanin kerrotaan olevan hänen perässään.

- Hän haluaa seuraan, joka pelaa säännöllisesti Mestarien liigassa ja tämä on hänen suurin toiveensa. Hän haluaa palata isoon rooliin, isoon seuraan ja erinomaiseen joukkueeseen, Cechin agentti Viktor Kolar kertoi.

Mourinhon mukaan hän ei ole saanut minkäänlaista kuvaa siitä, että Cech olisi tyytymätön ja epäilee väitteitä naurettaviksi spekulaatioiksi.

- Mistä Mikki Hiiri –sivulta? Mistä Mikki Hiiri –blogista tämä on? Jotkut sivut eivät edes tiedä mistä keksivät tarinansa. En ole saanut yhtään tarjousta Peter Cechistä, Mourinho tuhahti.

- Petrilla on vielä kaksi vuotta sopimuksessaan ja hän on fantastinen ammattilainen. Hän ei ole kertaakaan kertonut minulle haluavansa siirtyä.