Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho täynnä itseluottamusta: "Voimme olla parempia ilman uusia hankintoja"

  • lauantai, 08 elokuu 2015 13:52

Perjantaina neljän vuoden jatkosopimuksen Chelsean kanssa allekirjoittanut Jose Mourinho luottaa nykyiseen ryhmäänsä niin paljon, että uskoo joukkueen olevan jopa parempi ilman uusia hankintoja.

Chelsea on ollut kesän siirtomarkkinoilla hyvin varovainen ja haaviin on tarttunut ainoastaan kaksi uutta pelaajaa. Bosniahertsegovinalainen Asmir Begović hankittiin portinvartijaksi korvaamaan Arsenaaliin loikannutta Petr Čechiä ja Radamel Falcao tuli lainalle Monacosta.

Mourinhon viime päivien kommenteissa saattaa piillä syy Chelsean maltillisiin hankintoihin. Portugalilaisluotsi uskoo nykyisen ryhmän iskukykyyn ja uskoo sen olevan jopa parempi kuin viime kaudella. "Ei tarvitse ostaa kymmentä uutta pelaajaa ollakseen parempi joukkue. Voit olla parempi joukkue yhdellä tai kahdella uudella hankinnalla. Samat pelaajat voivat kehittyä." 

Mourinhon mukaan suurin etu samalla joukkeella pelaamisessa on pelaajien hitsautuminen yhteen ja luottamus valmennukseen. Mestarimanagerin mukaan pelaajat nauttivat luottamuksesta ja ajattelevat: "Valmentajani luottaa minuun ja haluan näyttää parastani seuralle ja faneille."