Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Niukka voitto kaihersi Mourinhoa

  • lauantai, 01 marraskuu 2014 02:00

Chelsea kukisti paikallisvastustaja Queens Park Rangersin vain vaivoin kotiyleisönsä edessä, eikä manageri Jose Mourinho silitellyt omiensa päätä.

Valioliigaa johtava Chelsea nappasi täydet kolme pistettä QPR:n kustannuksella, kun Eden Hazard iski ottelun 2-1-voittomaalin rangaistuspotkusta loppuhetkillä.

Brassitaituri Oscar vei isännät johtoon avauspuoliajalla Cesc Fabregasin alustuksesta, mutta naapuriseuran Charlie Austin tasoitti ottelun puoliajan jälkeen ja isäntien taival näytti kääntyvän tuskaiseksi ennen Hazardin osumaa.

Manager Jose Mourinhon mukaan joukkue suoritui riittävän hyvin tuloksellisesti, mutta tyylipisteitä Special One ei omilleen jakanut.

- Joukkueeni ei pelannut tarpeeksi hyvin tai ainakaan niin hyvin kuin odotin. Pelasimme ajoittain hyvää jalkapalloa, mutta ailahtelevasti, portugalilainen analysoi.

- Olen tyytyväinen pisteisiin, jotka mielestämme ansaitsimme, mutta se on eri asia kuin pelata erittäin hyvän, mihin emme pystyneet.

- Se oli 15 minuuttia siloin ja 15 minuuttia tällöin. Pelasimme erittäin hyvin puolustussuuntaan organisoitua joukkuetta vastaan, Mourinho antoi tunnustusta myös virkaveli Harry Redknappille.