Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Päivän siirtohuhut Valioliigasta - "The Ox" pakenee Arsenalista, Matic ulos Chelseasta, Alves matkalla Cityyn?

  • tiistai, 20 kesäkuu 2017 10:46

Juhannuksen tehdessä tuloaan Valioliigan siirtohuhut käyvät kuumimmillaan, sillä kaikki joukkueet haluavat saada rosterinsa kuntoon ennen kuin pelaajat palaavat harjoituskentille lomiltaan tai esimerkiksi Confederations Cupista. Tällä viikolla otsikoissa ovat olleet jo Arsenalin Alex Oxlade-Chamberlainin tulevaisuus, Mourinhon kiinnostus 50 miljoonan punnan Eric Dieria kohtaan, Nemanja Maticin Chelsea-uran loppu sekä Dani Alvesin siirtyminen vanhan valmentajansa oppiin Manchester Cityyn.

Onko Oxlade-Chamberlain saanut tarpeekseen Arsenalista?

Vähemmälle peliajalle viime kaudella jäänyt Alex Oxlade-Chamberlain saattaa matkata länteen tänä kesänä, mutta matkalle ei tarvitse varmastikaan pakata edes hammasharjaa mikäli Chelsean ja Antonio Conten kiinnostus miestä kohtaan pitää paikkaansa.

Oxlade-Chamberlain ei ole onnistunut pääsemään sopuun Arsun kanssa uudesta sopimuksesta, ja nykyistä diiliä ollessa jäljellä vain noin vuoden Chelsea, Liverpool ja Manchester City ovat kaikki osoittaneet kiinnostusta Englannin maajoukkuemiestä kohtaan.

Molemmilla laidoilla ja keskikentällä viihtyvä pelimies toisikin Chelsean hieman ohuehkoon runkoon hieman leveyttä raastavan otteluohjelman painaessa päälle europelien myötä. 'Poolissa miehelle saattaisi olla kuitenkin tarjolla isompaa roolia, ja kuka nuori pelaaja nyt ei haluaisi päästä kehittymään managerin kuten Pep Guardiolan alaisuuteen?

Matic ja Dier lähtökuopissa 

Ulos Chelseasta taas on näillä näkymin matkaamassa Nemanja Matic, joka on huhujen mukaan pelannut viimeisen ottelunsa Conten alaisuudessa. Miestä kiinnostaisikin kovasti päästä takaisin Jose Mourinhon ja tätä myötä Manchester Unitedin leipiin, jossa tarjolla olisi varmasti iso rooli United-puolustuksen edessä keskikentän pohjalla.

Toinen keskikenttämies joka on flirttailut ManU-kiinnostuksen kanssa on Tottenhamin Eric Dier. Unitedilla on pitkä historia Spursin parhaiden pelaajien ryöstämisestä, ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä liittyykö Dierin nimi listaan johon kuuluvat jo esimerkiksi Teddy Sheringhamin, Michael Carrickin ja Dimitar Berbatovin nimet.

Dani Alves paikkaamaan Cityn huteraa laitapakkitilannetta?

Vaikka Manchester Citylla on käytössään lähes käsittämätön määrä rahaa, pätäkkää, hynkkyä ja massia, ovat oikean ja vasemman laitapakin tontit olleet jo pitkään seurassa kysymysmerkki. Seuralegenda Pablo Zabaletan ja Bacary Sagnan poistumisten myötä seurassa ei ole tällä hetkellä kirjoilla ainuttakaan oikean laidan spesialistia lupaavan lainalla olevan Pablo Maffeon lisäksi.

Tätä aukkoa paikkaamaan on suunniteltu Dani Alvesia, joka vaikuttaa olevan enemmän kuin avoin ajatukselle. Alves onkin huhujen mukaan yrittänyt itse saada sopimustaan Juveen purettua mahdollisen siirron helpottumiseksi. Guardiolan saapumisen myötä City kuulostaa Alvesin mielestä kummasti mielenkiintoisemmalta jengiltä kuin vuonna 2009, jolloin mies sanoo kuulleensa ensimmäistä kertaa koko seuran olemassaolosta!

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « John Terry käytettävissä viikonloppuna