Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

QPR-puolustaja: Terryn käytös noloa

  • maanantai, 17 syyskuu 2012 05:52

Rangers-puolustaja Ryan Nelsenin mielestä John Terry yritti kalastella rangaistuspotkua lauantain maalittomaan tulokseen päättyneessä tasapelissä Loftus Roadilla.

Chelsea-kippari väitti, että ensimmäisellä puoliajalla erotuomari Andre Mariner jätti viheltämättä rangaistuspotkun arvoisen rikkeen, jonka Nelsen aiheutti. Uusiseelantilaispuolustaja kuitenkin vakuuttaa, että tuomio viheltämättä jättämisestä oli oikea.

- Jos tarkoitatte Johnia, hän vain kaatui. Pidin häntä tietysti kiinni, mutta hän vain rojahti, Nelsen kertoi oman versionsa tilanteesta.

- Hän tekee sitä koko ajan kuudentoista sisällä. Sanoin hänelle: ”Tuo oli hieman noloa, John”.  Hän naurahti, juoksi pois, eikä sanonut mitään. Luulen, että häntä hävetti liikaa, Ärrä-puolustaja arvioi.

- Sitä tapahtuu koko ajan. Näette hänen kaatuvan, mutta se on elämää. Onneksi se ei toiminut. Tuomari oli tarpeeksi fiksu huomatakseen sen.

- Hän ei ollut lähelläkään palloa, eikä mitään mahdollisuutta ehtiä siihen, joten hän heittäytyi. Hän vain yritti saada rangaistuspotkua ja auttaa joukkuettaan voittamaan. En vetäisi tästä suurempia johtopäätöksiä, puolustaja päätti.