Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Scholes: Torresin tarina uskomaton

  • lauantai, 29 marraskuu 2014 00:10

Valioliigan kaikkien aikojen legendoihin kuuluva Paul Scholes on kirjoittanut mielenkiintoisen kolumin Fernando Torresin matkasta huipulta kadotukseen.

- Katsoin Milanin derbyn sunnuntaina ja näytti siltä, että mikään ei ole muuttunut Fernando Torresin kohdalla. Hän on tehnyt tällä kaudella yhden osuman, joka tuli toisessa ottelussa Empolia vastaan. Sunnuntain kaava oli tuttu: ei maaleja ja vaihtoon 73. peliminuutilla.

- Se mitä Torresille on tapahtunut on uskomatonta. Siitä, mitä hän oli vuonna 2009 Old Traffordilla, kun hän aiheutti jatkuvasti vaikeuksia Nemanja Vidicille, muutos nykyiseen pelaajaan on yksi jalkapallon mysteereistä. Tiedän, että hänellä on ollut – etenkin kaudella 2012-2013 – hyviäkin hetkiä Chelseassa. Mutta silti pudotus on ollut äärimmäisen jyrkkä.

- Parhaimmillaan hän oli sellainen pelaaja, jonka olisin ottanut avosylin vastaan Unitediin. Sitten jotain tapahtui Chelseassa.

- Kauden 2004-2005 alussa olin 15 ottelua ilman ainuttakaan maalia. Se veti huuruun. Tunsin itseni alhaiseksi. En enää luottanut taitoihini. En uskaltanut syöttää edes viittä metriä. Sitten onnistuin maalinteossa Charltonia vastaan ja iskin seuraaviin seitsemään otteluun seitsemän maalia.

Otteita Paul Scholesin kolumnista London Evening Standardista 27.11.2014