Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chris Baird: Fulham osaa hoitaa Torresin

  • maanantai, 14 helmikuu 2011 16:39

Puolustaja vakuuttaa Fulhamin olevan valmis ottamaan vastaan 60 miljoonan euron miehen.

Chris Baird sanoo olevansa innostunut haasteesta kohdata Fernando Torres, mutta vakuuttaa samalla Fulhamin pystyvän vaientamaan espanjalaistähden maanantain Lontoon derbyssä.

- Torres on lahjakkuus. Hän pelasi loistavasti Liverpoolissa ja teki monta tärkeää maalia heille, mutta meitä vastaan hän ei ole pelannut hyvin. Torres on tehnyt meitä vastaan vain kaksi valioliigamaalia, Baird muistutti.

- Hän on aina uhka, ja tulee samaan kykyjensä ansiosta maalipaikkoja, mutta toivottavasti saamme pidettyä hänet pimennossa, Fulham puolustaja lisäsi.

Vaikka vastaan marssii hyökkäys, joka on arvoltaan päälle 100 miljoonaa euroa, niin Pohjois-Irlannin maajoukkettakin edustavan Bairdin mielestä Fulhamin on keskityttävä omaan peliinsä.

- Emme valmistaudu kohtaamaan heitä mitenkään eri tavalla, sillä meidän on keskityttävä omaan peliimme.

- Olemme pelanneet hyvin viime aikoina ja keränneet pisteitä. Olemme kiivenneet taulukossa ylöspäin ja on meistä itsestämme kiinni miten pelaamme.

Monipuolinen Baird sanoo paikalliskamppailujen olevan aina hyvin odotettuja tapahtumia pelaajien keskuudessa.

- Paikallisottelut ovat aina hienoja tapahtumia kaikille seurojen jäsenille. Ne ovat aina meille tärkeitä otteluita. Illan kamppailusta on tulossa vaikea, mutta olemme pelanneet hyvin kotona ja olemme luottavaisin mielin, Baird lisäsi.