Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

David Moyes: Everton näytti epäilijoilleen

  • lauantai, 19 helmikuu 2011 18:39

David Moyes uskoo Evertonin todistaneen kriitkoiden puheet vääriksi tiputtamalla Chelsean FA Cupissa ja odottaa Toffeesin menevän vielä pitkälle.

Everton -luotsi David Moyes laittoi kriitikot syömään sanansa, kun hänen joukkueensa pudotti hallitsevan FA Cupin mestarin tieltään.

Moyes jakoi arvostusta pelaajilleen, jotka taistelivat hienosti alkuviikon synkän Bolton -tappion jälkeen.

- Jokainen, joka kritisoi meitä Bolton -ottelun jälkeen saa syödä sanansa. Olemme aina olleet energisiä ja sitoutuneita. Emme ehkä näyttäneet sitä Boltonissa, mutta jos olisimme voittaneet ottelun niin sijoituksemme Valioliigassa olisi kahdeksas, Moyes sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

- Pelaajat ja manageri halusivat muuttaa käsitystä seurasta ja me teimme sen. Toivon, että lähetimme 6000 ihmistä onnellisina kotiin, hän jatkoi.

- Meillä oli tänään hiukan onnea, mutta kukaan ei tule Stamford Bridgelle ja jätä Chelsea vaille mahdollisuuksia. Tämä oli heidän ensimmäinen tappionsa FA Cupissa lähes kolmeen vuoteen. Pelaajille tulee antaa kunniaa siitä, miten he veivät ottelun aina jatkoajalle ja rangaistuspotkukilpailuun asti. He tekivät itsestään suuria, Moyes herkisteli.

Moyes uskoo, että heillä on hyvä mahdollisuus yltää toissavuoden kaltaiseen menestykseen, jolloin joukkue eteni aina FA Cupin finaalin Chelsea vastaan.

- Cup antaa meille lisämausteen, mikä onkin sen tarkoitus. Jos onnistut pudottamaan hallitsevan mestarin niin sinulla on hyvä mahdollisuus menestyä. Se ajaa meidät tekemään töitä entistä kovemmin, Moyes lopetti.