Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Everton-puolustajalta oksettava taklaus! – ”Kamalan näköistä”

  • torstai, 21 huhtikuu 2016 11:18

Liverpool antoi keskiviikkoiltana Merseysiden Derbyssä Evertonille selkään oikein isän kädestä, kun ottelu päättyi isäntien selvään 4-0-voittoon. Liverpoolin ylivoimasta ottelussa kertoo muun muassa se, että joukkueella oli ottelussa huimat 37 maalintekoyritystä Evertonin kolmea yritystä vastaan.

Liverpool johti ottelua avauspuolikkaan jälkeen 2-0, kun Divock Origi ja Mamadou Sakho onnistuivat maalinteossa. Everton-nippu alkoikin turhautua huonosti kulkeneeseen peliinsä, ja piakkoin tauon jälkeen vati läikähtikin pahasti yli.

Everton- puolustaja Ramiro Funes Mori suoritti ottelun 50. peliminuutilla yhden kauden rumimmista taklauksista, kun mies tallasi napeillaan suoraan avausmaalin tehneen Origin nilkan päälle. Pallo oli tilanteessa Origin hallussa, ja Mori yritti riistää häneltä palloa täysin holtittomalla liikkeellä. Temppu voidaankin luokitella ihan suoraksi vahingoittamisyritykseksi.

Huomionarvoista on myös se, että Mori kävi tilanteessa muutenkin lämpöisillä kierroksilla. Mies otti nimittäin verbaalisesti yhteen oman joukkueensa apuvalmentajan kanssa kentältä poistuessaan.

Origin nilkka vääntyi todella häijyn näköisesti ja hyökkääjä makasi tuskissaan nurmen pinnassa pitkän tovin. Lopulta Liverpool-peluri kannettiin paareilla pois kentältä jatkotutkimuksiin.

- En voi kommentoida paljoa, näin kuvat vasta nyt. Kaikki, jotka näin, sanoivat, että se oli kamalan näköistä. Mutta nilkka ei ole murtunut, se vääntyi, Liverpool-manageri Jürgen Klopp kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Mori nappasi törkeästä taklauksestaan suoran punaisen kortin, ja voi olla, että miehelle lätkäistään vielä kaupan päälle jokunen peli extra-pelikieltoa. Syytä ainakin olisi.

Katso Morin törkeä taklaus tästä!