Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Evertonilta uusi jättihankinta! - "Hänen sydämensä oli jossain muualla"

  • maanantai, 15 elokuu 2016 16:13

Everton on laittanut huippupakki John Stonesista saatuja myyntivaroja uudelleen kiertoon. Englantilaistoppari siirtyi viime viikolla Manchester Cityn väreihin huimalla 55,60 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Evertonilla on siis varaa tehdä vielä suuria hankintoja kesän siirtoikkunan loppuhetkillä, ja joukkue tiedottikin maanantaina hankkineensa huipputaitavan Yannick Bolasien Crystal Palacesesta noin 29 miljoonalla eurolla.

27-vuotias kongolaispelaaja vietti Palacessa yhteensä neljä kautta ja nousi tänä aikana joukkueen fanien suureen suosioon. Taiturin nimikkokikkana tunnettu "Bolasie flick" onkin otettu mukaan jopa FIFA-pelisarjaan.

Bolasie pelasi viime kaudella 26 Valioliiga-ottelua ja merkkasi niissä tililleen viisi maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä. Vahva sesonki nostikin taitavan pelaajan useisiin siirtohuhuihin, ja mitä ilmeisimmin herra oli ehtinyt jo tehdä päätöksen Palacen jättämisestä. Bolasie aloittikin Palacen kauden avausottelun West Bromwichia vastaan vaihtopenkiltä, eikä miehelle siunaantunut lopulta peliaikaa kuin 24 minuuttia.

- Tiedämme, että hänen sydämensä ja sielunsa voi olla jo jossain muualla, Palace-manageri Alan Pardew kommentoi Bolasien tilannetta kyseisen avausottelun jälkeen.

Bolasie itse on uudesta siirrostaan enemmän kuin innoissaan.

- Tästä kaudesta tulee todella mielenkiintoinen ja odotan todella aikaani Evertonissa. Tämä oli minulle täysin itsestäänselvä ratkaisu, mutta minun täytyy tehdä nyt entistä kovemmin töitä. Olen kuitenkin valmis haasteeseen, Bolasie sanaili BBC:n mukaan.

The Bolasie 360 Flick: