Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

FA Cupin välieräparit ratkeavat tänään - West Ham vai United jatkoon?

  • keskiviikko, 13 huhtikuu 2016 00:34

FA Cupin viimeinen puolivälierä saadaan päätökseen tänään, kun West Ham kohtaa Manchester Unitedin uusintaottelussa. Tähän mennessä välieräpaikan ovat jo varmistaneet Crystal Palace, Watford ja Everton. 

FA Cupin loppuhuipennus tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen, sillä Valioliigan TOP4-joukkueista yksikään ei selviytynyt neljän parhaan joukkoon. Isolla rahalla operoivista suurseuroista vain Manchester United kilvoittelee vielä pääsystä Wembleylle, kun se kohtaa tämän illan ottelussa West Hamin kello 21:00 Suomen aikaa. Suomessa ottelun televisioi Viasat/Viaplay, mutta ottelun voi nähdä myös ilmaisena nettilähetyksenä.

Viasat on Valioliigan kannalta mielenkiintoinen siinäkin mielessä, että Suomen TV-oikeudet siirtyvät Viasatille kaudesta 2016-2017 eteenpäin. 

West Ham ja Manchester United kilvoittelevat myös Valioliigan viidennestä sijasta, joten vastakkainasettelu jatkuu pitkälle kevääseen. Valioliigan kannalta ratkaisu saatetaan hyvinkin nähdä vasta toiseksi viimeisellä kierroksella, kun United matkaa toistamiseen Hammersin vieraaksi Boleyn Groundille. Ottelu lienee muutenkin tunteikas, sillä kamppailu on Hammersin viimeinen Boleyn Groundilla ennen kuin se siirtyy Olympiastadionin viherikölle.

Illan ottelun voittaja saa välierissä vastaansa Evertonin. Toinen välierä on Crystal Palace vs. Watford. Takuuvarmasti luvassa on siis mielenkiintoiset semifinaalit ja finaali Wembleyn kentällä. 

Välierät pelataan 23. - 24. huhtikuuta ja itse finaali käydään vasta 21. toukokuuta. Sekä välierät että finaali pelataan puolueettomalla kentällä Wembleyllä.