Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Francesco Tottia huhuillaan Valioliigaan!

  • perjantai, 18 maaliskuu 2016 10:10

Valioliigaan liittyvissä siirtohuhuissa on pyörinyt muun muassa Zlatan Ibrahimovicin kaltaisia supertähtiä, mutta nyttemmin pinnalle on noussut varsin hämmentävä huhu eräästä todella kovan luokan futislegendasta. Kyseessä on AS Roman konkarihyökkääjä Francesco Totti.

Kertoman mukaan Valioliigassa jättiyllätystä rakenteleva Leicester on halukas nappaamaan kokeneen Tottin rivistöönsä. Huhu lähti kiertämään itseasiassa jo helmikuun lopulla, kun Totti avautui italialaismedialle saamastaan vähäisestä peliajasta. Roma-luotsi Luciano Spalletti ei tästä pitänyt, ja pudotti Tottin kokoonpanosta katsomon puolelle yhden ottelun ajaksi. Myöhemmin kaksikko on ilmoittanut medialle, että he ovat sopineet kiistansa, mutta on kuitenkin ilmiselvää, että vähäinen peliaika hiertää tällä hetkellä seuraikonia.

39-vuotias Totti on kärsinyt kauden aikana pienistä vammoista, mutta vaikka mies onkin ollut jo pitkään pelikuntoinen, ei vastuuta ole enää tullut. Nyt kuulostaakin siltä, että Leicester olisi mahdollisesti halukas tarjoamaan kokeneelle sotaratsulle vielä yhden tilaisuuden taitojensa esittelemiseen.

Totti on viettänyt koko uransa AS Roman väreissä, joten siirron toteutuminen on toki varsin kaukainen ajatus. Leicesterin ja Tottin välillä on kuitenkin selvä yhteys, sillä joukkueen manageri Claudio Ranieri luotsasi Tottin AS Romaa vuosina 2009-2011. 

Myös MLS-joukkue New York City FC:n kerrotaan olevan kiinnostunut Tottin hankkimisesta. Aika näyttää tuleeko italialaislegenda lopettamaan uransa AS Roman paidassa vai lähteekö hän vielä hakemaan haluamaansa peliaikaa muualta.