Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jalkapallon EM-kisojen ohjelma julkistettu - katso parhaat palat!

  • keskiviikko, 09 maaliskuu 2016 15:56

Jalkapallon EM-kisat 2016 käydään kesällä Ranskassa kesä- ja heinäkuun aikana. Finaaliottelu pelataan 10. heinäkuuta Pariisissa. Mukana on ensimmäistä kertaa EM-kisojen historiassa 24 joukkuetta, jotka on jaettu kuuteen eri lohkoon. Jokaisen lohkon kaksi parasta pääsevät neljännesvälieriin, minkä lisäksi vielä neljä parasta lohkokolmosta otetaan mukaan.

Suomi ei ole tälläkään kertaa EM-kisoissa mukana. Suomen lohkosta kisoihin selviytyivät Unkari, Pohjois-Irlanti ja Romania. Vaikka suomalaisia ei tänä vuonna nähdäkään, on kisoissa takuulla paljon seurattavaa. Jo alkulohkoissa nähdään muutama hurja kohtaaminen. Valioliiga.fi keräsi parhaat ottelut kokoon. 

Lohkoista mielenkiintoisin on kenties B-lohko, missä Englanti saa vastaansa Walesin, Venäjän ja Slovakian. Myös E-lohkossa nähdään varmasti tasaisia otteita, kun Belgia ja Italia saavat haasteekseen Irlannin ja Zlatan Ibrahimovicin tähdittämän Ruotsin.

Uuden lohko- ja joukkuejaon perusteella suurmaat selviytynevätkin jatkoon kohtalaisen helpolla ja tosipelit alkavat vasta neljännevälierävaiheessa. Karsintojen suurin yllätys oli Hollannin putoaminen kokonaan kisoista. Sekös onkin saksalaisfaneja naurattanut. Jalkapallossa Saksa ja Hollanti ovat käyneet jo vuosia hyvämielistä, mutta kovaa kamppailua kunniasta. 

Löydät koko EM-kisojen otteluohjelman muun muassa täältä: Jalkapallon EM-kisat otteluohjelma >>>

 

Jalkapallon EM: Alkulohkojen kuumimmat kohtaamiset

10. kesäkuuta: Ranska - Romania

Kisojen avausottelussa kisaisäntä Ranska saa vastaansa Romanian. Kisat polkaistaan heti huippuottelulla käyntiin, kun Ranska saa vastaansa yllätysvahvan Romanian. Kaikki paineet ovat isäntien puolella, joten mielenkiintoista nähdä, miten Gallian Kukot avaavat turnauksen.

13. kesäkuuta: Belgia - Italia

Huomattavasti viime vuosina päätään nostanut Belgia tulee varmasti antamaan kovan haasteen Italialle, jonka kultainen ikäluokka alkaa olla päivänsä nähnyt. Vanha mestari vastaan tuleva, uusi, nuori sukupolvi. Takuulla herkullinen kohtaaminen!

16. kesäkuuta: Englanti - Wales

Saaren paikallismatsista ei varmasti puutu latausta! Tekeekö piskuinen Wales superyllätyksen Englannin kustannuksella, minkä edellisestä arvokisamenestyksestä alkaa olla aikaa?

22. kesäkuuta: Kroatia - Espanja

Kroatia on jälleen yksi kisojen mustista hevosista. Miten kestomenestyjä Espanja onnistuu vuoden 2016 kisoissa? Kroatia ei tule päästämään Espanjaa helpolla.

 

Pudotuspelit:

Neljännesvälierät:

25. kesäkuuta - 27. kesäkuuta

 

Puolivälierät:

30. kesäkuuta - 3. heinäkuuta

 

Välierät:

6. ja 7. heinäkuuta

 

Finaali:

10. heinäkuuta kello 21:00

Kisat huipentuu EM-finaaliin 10. heinäkuuta kello 21:00 Suomen aikaa pelattavassa loppuottelussa.  

Lähde: Turtlebet.com