Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Keskeneräiset siirtosaagat: Saadaanko nämä closattua?

  • sunnuntai, 09 elokuu 2015 01:34

Kesä on villien Valioliigan siirtohuhujen aikaa. Huhut ja tarinat eivät kuitenkaan pääty vaikka kausi on jo ehditty potkia käyntiin. Päinvastoin. Tälläkin hetkellä on käynnissä lukuisia neuvotteluja suurseurojen tähtien tulevista pelipaikoista. Valioliiga.fi listasi alle muutaman herkullisimmat keskeneräiset siirtosaagat. Mitkä näistä saadaan closattua ennen siirtoikkunan sulkeutumista (1.9.2015)?

David De Gea (ManU)

ManU- vahti olisi loistava kandidaatti korvaamaan Iker Casillasin Real Madridissa. Ilmoittanut lähtöhalustaan ja jätettiin avausottelusta tylysti syrjään. Madrid on kiinnostunut, mutta hinnasta vielä epäselvyyttä. ManU tavoittelee 30-35 miljoonan punnan siirtokorvausta ja Real haluaisi espanjalaisvahdin noin 25 miljoonalla.

Sergio Ramos (Real Madrid)

Ramosia on huhuiltu Old Traffordille. Punanuttuun siirtyminen olisi jättiläiskauppa. Ramos itse ei vaikuta lainkaan kiinnostuneelta siirtymään Manchesteriin. Real kuitenkin tavoittelee De Geaa joten kaikki on vielä mahdollista....

Karim Benzema (Real Madrid)

Mainittu usein Arsenal- huhuissa. Manageri Arsene Wenger on tyrmännyt huhut "median höpinäksi". Huhuista saattaa löytyä silti totuudenkin rippeitä. Jostain ne ovat lähtöisin.

Paul Pogba (Juventus)

Viime kauden huippusuoritukset ovat pitäneet siirtohuhut jättiseuroihin pinnalla koko kesän ajan. Chelsean ja Manchester Cityn lisäksi Barcelona on kiinnostunut Pogban palveluksista.

Mario Balotelli (Liverpool)

Viime kaudella pahasti flopannut Balotelli saa lähteä. Mutta minne? Nappaako Sampdoria ongelmapelaajan riveihinsä?

Kevin De Bruyne (Wolfsburg)

De Bruynen valioliigakokemus jäi Chelsean väreissä lyhyeksi, kun hänet lainattiin Genkiin ja Werder Bremeniin. Nyt belgialaisella on mahdollisuus uuteen alkuun, kun villit huhut kutsuvat häntä Etihadille Man Cityn paitaan. Myös toisen Manchesterin seuran, Unitedin kerrotaan olevan kiinnostunut.

Pedro (Barcelona)

Red Devils himoitsee myös Pedroa. Siirto Manchesteriin saattaisi tehdä hyvää espanjalaislaiturille, sillä peliaika Barcassa uhkaa jäädä vähiin.