Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lahjusskandaali paisuu: lehti lupaa kahdeksan uutta paljastusta!

  • keskiviikko, 28 syyskuu 2016 17:05

The Telegraph-lehden hyökkäys brittifutiksessa rehottavaa korruptiota vastaan saanee lähipäivinä lisää uhreja.

Telegraph uutisoi, että sillä on hallussaan todisteita useasta Valioliigamanagerista ottamassa vastaan lahjuksia pelaaja-agenteilta. Joukossa on nykyisiä ja entisiä managereita. Lisäksi toimitus on luvannut julkaista loppuviikosta videon suurseuran apuvalmentajasta ottamassa vastaan 5000 punnan käteislahjuksen.

Lähteinä sanomalehti on käyttänyt mm. italialaista pelaaja-agenttia Pino Pagliaraa. Pagliara on lisensoimaton pelaaja-agentti, joka sai vuonna 2005 viiden vuoden pannan jalkapallotoimintaan, jäätyään kiinni ottelumanipulaatiosta. Salaa kuvatuissa keskusteluissa Pagliara ja kaksi nimettömäksi jäävää pelaaja-agenttia nimeävät yhteensä kahdeksan Valioliigassa valmentavaa tai valmentanutta manageria, sekä avaavat korruptoitunutta toimintakulttuuria:

”Yhteen asiaan olen aina voinut luottaa, managerien ahneuteen,” Pagliara leveilee ja jatkaa kysyttäessä tilanteesta Englannin kentillä, ”luulin, että italialaiset ovat korruptoituneita, mutta täällä kaikki on vielä pahemmin.”

Sam Allardyce erosi myöhään tiistai-iltana Englannin päävalmentajan pallilta, kun Telegraph uutisoi miehen tarjoamassa yritykselle apua kolmannen osapuolen pelaajaomistukseen liittyvien sääntöjen kiertämisessä.

Telegraph on luovuttanut kaikki todisteet FA:lle sekä poliisille.

 

(Lähteet: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/27/exclusive-eight-premier-league-managers-took-transfer-bungs-clai/)