Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Leicester-manageri luottavaisena – Tähtikolmikko ei ole lähdössä

  • torstai, 17 maaliskuu 2016 10:25

Leicesterin huimaan vireeseen luotsannut Claudio Ranieri on kahden suuren haasteen edessä. Ensinnäkin Valioliiga-kauden suuryllättäjillä on nyt täydellinen mahdollisuus napata koko jalkapallomaailmaa shokeeraava mestaruus, mutta kaasujalka ei saa lipsua loppukaudesta polkimelta, mikäli joukkue haluaa mestaruuspyttyä nostella.

Ranierin toinen suuri haaste liittyykin sitten jo seuraavaan kauteen. Leicesterissä kerrassaan mahtavan kauden pelanneet Jamie Vardy, Riyad Mahrez ja N’Golo Kante ovat kaikki useiden suurseurojen kiikarissa, ja kolmikon onkin huhuiltu suuntaavan uusiin maisemiin kesän siirtoikkunalla. Italialaisvalmentaja toppuuttelee kuitenkin villejä huhuja luottavaisin mielin.

- Uskon vahvasti, että voimme pitää koko kolmikon täällä Leicesterissä. Mahrezin ja Kanten tarinat ovat vasta alussa, sillä heistä kumpikaan ei ole yli 25-vuotiaita. Molemmilla on valtavasti lahjoja, mutta heidän ei kannata kiirehtiä tässä vaiheessa. Ja kaikkihan me tiedämme Vardyn tarinan, Ranieri muotoili Marca-lehdelle.

- Täällä Leicesterissä he ovat kuninkaita, ja kaikki sujuu kuten he haluavat. He ovat täällä onnellisia, manageri jatkoi.

Kolmikosta etenkin Mahrez ja Kante ovat herättäneet suurta kiinnostusta Espanjan jättiseuroissa, kun Barcelonan on huhuiltu suunnittelevan suurta tarjousta edellä mainitusta. Zinedine Zidanen kerrotaan puolestaan olevan halukas hankkimaan maanmies Kanten omaan Real Madrid -miehistöönsä. Viimeisimmät huhut ovat viemässä Vardya puolestaan Chelseaan.