Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lehti: Leicester suunnittelee kahden pelaajan jättikauppaa! - "Poikkeuksellinen mahdollisuus"

  • tiistai, 30 elokuu 2016 13:36

Valioliiga-mestaruutensa puolustamisen yhdellä voitolla, tasapelillä ja tappiolla avannut Leicester hakee aktiivisesti lisävahvistuksia rivistöönsä siirtoikkunan viimeisillä päivillä. Brittilehti The Guardian uutisoikin verkkosivuillaan, että hallitseva mestarijoukkue on hankkimassa yhdellä kertaa peräti kaksi pelaajaa portugalilaisseura Sporting Lissabonista.

Leicester on yhdistetty kesän aikana jo useampaan otteeseen Sportingin maalitykkiin Islam Slimaniin, mutta nyt huhujen kohteeksi on noussut myös toinen huippuluokan pelaaja. Portugalin EM-joukkueessa joka ikisessä EM-kisaottelussa avauskokoonpanossa viihtynyt Adrien Silva on nimittäin itse ilmoittanut olevansa hyvin lähellä siirtyä Valioliiga-mestarijoukkueen vahvuuteen.

27-vuotias keskikenttäpeluri kertoi Leicester-neuvotteluistaan portugalilaislehti O Jogolle tiistaina, ja miehestä maksettava hinnan huhuillaan pyörivän noin 24,6 miljoonan euron tuntumassa.

- Kyllä, vahvistan nämä huhut. Leicester on hyvin kiinnostunut ja tämä siirto vastaisi erinomaisesti oman urani tavoitteita, Silva linjasi O Jogolle.

- Näiden 15 vuoteni jälkeen Sportingissa tämä on täysin poikkeuksellinen mahdollisuus minulle, sillä pääsen ilmaisemaan itseäni pelaajana täysin uuteen sarjaan, sekä tietysti myös kehittymään Valioliigassa, joka on ällistyttävän kovatasoinen liiga.

Silva on viettänyt siis jo monta vuotta Sportingin väreissä, ja keskikenttäpeluri onkin erittäin arvostettu pelaaja sekä seuran että koko Portugalin sisällä.

- Rakastan tätä Sporting-perhettä, ja olen omistautunut seuralle jo 12 vuoden iästäni lähtien. Olen kokenut täällä monia onnellisia hetkiä ja voin sanoa, että kasvoin tämän seuran sisällä. Nyt, 27-vuotiaana ja monien vuosien lojaalisuuteni jälkeen, mielestäni kukaan ei voi kritisoida minua siitä, että haluan kokea tämän uuden haasteen, Silva jatkoi.

Slimani ja Silva samalla ovenavauksella...?

Leicesterin kerrottiin aiemmin tehneen peräti 25 miljoonan punnan eli noin 29,3 miljoonan euron tarjouksen viime kaudella peräti 27 liigamaalia mättäneestä Slimanista. 28-vuotiaan algerialaiskärjen siirtoa pidettiinkin jo lähes varmana, etenkin kun mies käveli kyyneleet silmissä pois viheriöiltä viime viikonloppuna Portoa vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Uusimman tiedon mukaan Sporting on kuitenkin hylännyt Leicesterin ostotarjouksen, ja Guardianin mukaan Sporting haluaisi tehohyökkääjästään 35 miljoonaa euroa. Näin ollen Leicester olisi maksamassa edellä mainitusta Sporting-kaksikosta yhteensä vajaat 60 miljoonaa euroa.

Guardianin mukaan Leicester-manageri Claudio Ranieri haluaa hyökkäyspäähän lisää syvyyttä Jamie Vardy, Shinji Okazakin sekä nykyisen ennätyshankinnan Ahmed Musan seuraksi. Leicester pulitti Musan hankkimisesta CSKA Moskovalle vajaat 19 miljonaa euroa, joten Slimanin hankkiminen laittaisi nämä lukemat uuteen uskoon.

VIDEO: Slimani tunteikkaana viime viikonlopun liigaottelun jälkeen:

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Riyad Mahrez jatkaa Leicesterissä!