Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Leicesterin ennätyshankinta ilmiliekeissä! - Kaksi upeaa osumaa Barcan verkkoon!

  • torstai, 04 elokuu 2016 12:10

Kesällä CSKA Moskovasta Leicester Cityyn siirtynyt Ahmed Musa näyttäisi kotiutuneen uuteen joukkueeseensa varsin mallikkaasti. Hallitseva Valioliiga-mestari pulitti juoksuvoimaisesta nigerialaishyökkääjästä peräti 19,5 miljoonaa euroa, joka onkin Leicesterin seurahistorian korkein ostosumma.

Mutta mikäli harjoitusottelut antavat yhtään osviittaa Musan panoksesta Leicesterissä heti ensimmäisellä sesongillaan, tulee 23-vuotias juoksukone maksamaan itsensä seuralle takaisin moninkertaisena.

Vain 170-senttiseksi listattu Musa nousikin koko kamppailun suurimmaksi hahmoksi, kun Leicester otti International Champions Cupissa mittaa espanjalaisjätti Barcelonasta. Barca onnistui kairaamaan pelistä voiton lukemin 4-2, mutta nuori nigerialaishyökkääjä kruunattiin tästä huolimatta ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Barcelona paahtoi ottelun avauspuolikkaalla jo selväntuntuiseen 3-0-johtoon, kun Munir El Haddadi osui kahdesti ja Luis Suarez kertaalleen. Leicester-luotsi Claudio Ranieri lähettikin tähtihankintansa viheriölle toiselle puolikkaalle ja heti alkoi tapahtua.

Musa karkasi maalintekoon vain minuutin pelaamisen jälkeen huimalla puolesta kentästä lähteneellä soolojuoksullaan.

Ottelun 66. minuutilla Musa iski jo toistamiseen, kun Leicesterin toinen vauhtikone Jeffrey Schlupp onnistui karvaamaan pallon pois Barca-puolustukselta paineen alla. Syöttö Musalle, ja pallo yläkulmaan. Niin helppoa se on.

Leicesterin huima kiri ei kuitenkaan riittänyt Barcan rinnalle, sillä Rafa Mújica viimeisteli ottelun loppulukemiksi 4-2 kamppailun 84. peliminuutilla.

- Tämä oli minulta hyvä esitys. Ei ole koskaan helppoa pelata Barcelonan kaltaista suurseuraa vastaan, mutta olen kehittynyt paljon. Pelit eivät kuitenkaan ole koskaan helppoja, joten teemme jatkuvasti paljon töitä, Musa analysoi pelin jälkeisessä haastattelussa.

Tuore hankinta on myös ilmeisesti päässyt hyvin sisään uuteen joukkueeseen.

- Painan täysillä töitä koko ajan ja yritän tehdä parhaani auttaakseni joukkuetta. Tämä ryhmä on kuin yksi suuri perhe, nigerialaishyökkääjä hehkutti.

Musan ensimmäinen maali Barcelonaa vastaan:


Musan toinen maali Barcelonaa vastaan:

Rion olympialaisten 2016 jalkapalloturnaus on piakkoin täällä! Näet täältä kaikki Rion olympialaisten jalkapallon joukkueet ja pelaajat listattuna. Voit myös tsekata Rion olympialaisten jalkapallon otteluohjelman kokonaisuudessaan.

Tarjolla on toki myös Rion olympialaisten 2016 koko ohjelma, josta näet olympialaisten jokaisen kisapäivän kaikki kilpailutapahtumat yhtenä pitkänä listauksena!