Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Toimittajat valitsivat vuoden Valioliiga-pelaajan - Tämäkin pysti Leicesteriin!

  • maanantai, 02 toukokuu 2016 15:48

Vaikka Leicester ei onnistunut sunnuntaina varmistamaan todellista mestaruuttaan Manchester Unitedin vieraana, ovat suuryllättäjät ehtineet jo putsata palkintopöytiä erilaisissa parhaiden pelaajien äänestyksissä.

Viime viikolla Britannian ammattilaispelaajien järjestö PFA valitsi Riyad Mahrezin Valioliigan tämän kauden parhaaksi pelaajaksi. Mahrezin ohella Jamie Vardy, N'Golo Kante sekä Wes Morgan valittiin myös PFA:n toimesta kauden tähdistökokoonpanoon.

Nyt Englannin jalkapallotoimittajat tekivät oman valintansa kauden parhaasta pelaajasta. Tämäkin titteli suuntasi Leicesteriin, sillä toimittajien valinta kohdistui Leicesterille tällä kaudella jo 22 maalia mättäneeseen Vardyyn.

Huikeiden esitystensä myötä Vardy ei ole pelkästään nostanut Leicesteriä kiinni mestaruuspystiin vaan hilannut itsensä myös hyvin lähelle Englannin EM-kisajoukkuetta.

- On kunnia voittaa tämä arvokas palkinto ja saada nimeni aiempien voittajien listaan, jolla on varsin uskomattomia pelaajia. Kiitos myös joukkuekavereilleni, jotka ovat syy siihen, että olen voinut saavuttaa mitään tällä kaudella. Kausi on ollut uskomaton Leicesterille. Se perustuu tiimityöhön, ei yksilöihin, Vardy kommentoi.

Leicester pokkaa Valioliiga-mestaruuden, mikäli Tottenham ei onnistu voittamaan kaikkia kolmea viimeistä otteluaan. Leicester voi myös varmistaa mestaruutensa nappaamalla vähintään kaksi pistettä viimeisestä kahdesta ottelustaan.

Tottenham pelaa maanantaina vierasottelun Chelseata vastaan.