Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dalglish: Carroll ei valmis debyyttiinsä

  • keskiviikko, 23 helmikuu 2011 16:04

Liverpool -manageri Kenny Dalglish ampui alas huhut, joiden mukaan Andy Carroll debytoisi sunnuntaina West Hamia vastaan.

Carroll, joka siirtyi tammikussa Newcastlesta Liverpooliin 40 miljoonan euron hintaan, ei ole vielä esiintynyt uuden seuransa väreissä reisivamman vuoksi.

- Hän on palaamassa täysipainoiseen harjoitteluun, mutta en usko, että hän on täysin valmis vielä tähän peliin, Dalglish sanoi.

- Andy on toipunut juuri niinkuin odotimmekin.

Carroll ei ole pelannut sitten joulukuun 28. päivän, jolloin hän oli Newcastlen mukana häviämässä Tottenhamille lukemin 2-0.

- Hänellä on vielä pikkuisen matkaa täyteen pelikuntoon, Dalglish sanoi seuransa internet -sivuilla.

Newcastle oli lähettänyt Carrollin Dubaihin toivoen pikaisempaa paranemista lämpimissä olosuhteissa ja hänen oli määrä vierailla Ruotsissa jänteisiin erikoistuneen lääkärin vastaanotolla, ennen kuin hän siirtyi Liverpooliin tammikuun viimeisenä päivänä.

Dalglish, jonka suojatit kohtaavat torstaina Eurooppa -liigan toisessa osaottelussa Sparta Prahan, lupasi olla kärsivällinen uuden tähtensä suhteen.

- Andy on ollut joukkueen mukana osissa harjoituksista, mutta siitä ei tarvitse innostua liikaa, sillä tuskin annamme ilmoitusta, että hän pelaisi huomenna, Dalglish sanoi.

- Hän on pärjännyt hyvin. Siitä lähtien kun hankimme hänet olemme sanoneet olevamme kärsivällisiä hänen kanssaan ja aiomme jatkaa näin. Hän on tehnyt kaiken mitä olemme häneltä odottaneet, Dalglish jatkoi.

Liverpool jäi ensimmäisessä osaottelussa 0-0 tasapeliin ja Dalglish sanoi joutuvansa tekemään peluuttamispäätöksen Steven Gerrardin suhteen, joka on kärsinyt nivusvaivoista.

- Hän on niin lähellä pelikuntoa, että meillä on päätös tehtävänämme, joko otamme riskin tai annamme hänen olla. Emme ole vielä olleet siinä asemassa, että näin tarvitsisi tehdä, mutta se voi olla edessä huomenna, Dalglish puntaroi.