Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dalglish tuo nuoret parrasvaloihin

  • keskiviikko, 16 helmikuu 2011 21:42

Liverpool -luotsi on innoissaan saadessaan seuran nuoria tähtiä käyttöönsä Eurooppa -liigan otteluun Sparta Prahaa vastaan.

Joukkue on matkustanut Tshekin pääkaupunkiin kohdatakseen Spartan ja tällä kertaa kokoonpanoon on otettu mukaan viisi pelaajaa seuran nuorisojoukkueesta.

Listan kärjessä on vasta 16 vuotta ja 71 päivää vanha Raheem Sterling, josta pelatessaan tulisi seurahistorian nuorin pelaaja.

Sterling on jo tähti Liverpoolin nuorisojoukkueen puolella, minkä hän osoitti latomalla viisi maalia Southendin verkkoon FA Youth Cupin 9-0 voittoon päättyneessä ottelussa.

Dalglish on valinnut Sterlingin lisäksi kokoonpanoon John Flanaganin, Conor Coadyn, Tom Incen, ja Jack Robinson, mistä hän on onnelinen saadessaan ajaa heitä sisään myös aikuisten sarjaan.

- Raheemille tämä on fantastinen tilaisuus, niinkuin kaikille muillekin juniorijoukkueen pojille, Dalglish hekumoi.

- Haluamme, että he tuntevat seuran joka tasolla, mutta he ovat täällä siksi että he ansaitsevat.

- Tulemme olemaan maltillisia poikien kanssa ja emmekä aseta mitään suuria odotuksia heidän suhteensa, Dalglish vakuutti.

- Raheem on saanut paljon ylistystä osakseen toissa illan ottelusta, mutta siellä oli myös monia muita, jotka sen ansaitsevat, hän lopetti.