Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dalglish tyytyväinen materiaalinsa laajuuteen

  • tiistai, 15 maaliskuu 2011 10:37

Liverpool -manageri sanoo joukkueensa olevan tarpeeksi vahva selvitäkseen loukkaantumissumasta.

Kapteeni Steven Gerrard oli viimeisin mies Poolin sairaslistalla, kun hän joutui leikkaukseen pitkään vihoitelleen nivusen takia. Gerrard on sivussa pelikentiltä arviolta kuukauden.

Ennen häntä sairastuvalla olivat puolustajat Fabio Aurelio ja Martin Kelly, jotka molemmat ovat sivussa neljä viikkoa takareisivammojen vuoksi. Lisäksi poissa ovat toppari Daniel Agger ja keskikenttäpelaaja Jonjo Shelvey, jotka molemmat kärsivät polvivammasta. Shelveyä tuskin nähdään viheriöillä ennen huhtikuun loppua.

Iloisita uutisia loukkaantumisrintamalta toi Andy Carroll, joka on toipunut reisivammastaan ja on esiintynyt kahdessa ottelussa tullen vaihdosta kentälle.

Joukkueen materiaalin syvyyttä testattiin toden teolla Eurooppa -liigan ottelussa Bragaa vastaan, ja vaikka katsomoon 1-0 tappio ei näyttänyt lupaavalta, niin Dalglish pitää tärkeänä, että joukkue onnistui kohtuullisen hyvin myös varamiehisenä.

- Jokainen pelaajaringistämme voi pelata edustusjoukkueessa. He, jotka eivät ole pelanneet paljoa ovat meille tärkeitä ja heidän asenteensa on ollut loistava, Dalglish kertoi.

- Emme tyydy yhtään vähempään - tosin emme pidä mitään itsestäänselvyytenä. Kun katsoo menestyvää seuraa, niin salaisuus lepää ykkösjoukkueen takana ja heidän valtavassa halussaan, kun he saavat näytönpaikkoja, Dalglish kuvaili.