Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Cesc Fabregasilta käsittämätön taklaus Liverpool-pakkiin! - "Pyysi anteeksi"

  • torstai, 28 heinäkuu 2016 14:03

Sitä puhutaan, että harjoitusotteluissa ei pelaamisesta löydy sitä kunnon intensiteettiä ja paloa, mutta mitäs vielä. Liverpoolin ja Chelsean välisessä ystävyysottelussa läikkyi eräällä herralla saavi aika pahasti yli.

Chelsea-tähti Cesc Fabregas veti matsin 70. peliminuutilla täysin harkitsemattoman tappotaklauksen Liverpool-puolustaja Ragnar Klavanin koiville. Ottelun tuominnut Baldomero Toledon ei tarvinnut ratkaisuaan pahemmin miettiä, sillä paraatipaikalta niittiä seurannut erotuomari passitti Chelsea-pelurin kentältä suoran punaisen kortin voimalla.

Liverpoolin virolaistoppari Klavan pystyi kuin pystyikin jatkamaan peliä, vaikka saikin Fabregasin kengän napit suoraan nilkkaansa. Kertoman mukaan myös Fabregas itse oli tajunnut taklauksensa laadun, sillä Liverpool Echon toimittaja James Pierce kertoi Fabregasin käyneen ottelun jälkeen Liverpoolin pukukopissa pyytämässä tilannetta Klavanilta anteeksi.

Katso Fabregasin härski taklaus tästä!

 

Olikin Liverpoolin kannalta onni, ettei Klavan satuttanut vaarallisessa tilanteessa itseään pahemmin. Samaa ei nimittäin voida sanoa joukkueen toisesta uunituoreesta hankinnasta Marko Grujic, joka kiidätettiin saamansa tällin myötä sairaalaan ottelun jälkeen.

Grujic löi päät kovasti yhteen Chelseata edustavan Bertrand Traore kanssa. Liverpool-manageri Jürgen Klopp oli syystäkin huolissaan hankintansa voinnista ottelun jälkeen.

- Eniten minua huolettaa se, että Marko Grujic on joutunut sairaalaan. Häneltä on mennyt muisti. Tämä ei ole nuorelle pelaajalle mukava tilanne, Klopp kommentoi brittilehti Expressille.

- Loukkaantumisia sattuu ja voi sattua ennen kauden alkua. Meillä oli huonoa onnea, Liverpool-luotsi jatkoi.

Chelsea voitti ottelun lopulta maalein 1-0 Chelsea-pakki Gary Cahillin osumalla.

Katso Grujicin loukkaantuminen tästä!

Rion olympialaisten 2016 jalkapalloturnaus sen kuin lähestyy. Näet täältä kaikki Rion olympialaisten jalkapallon joukkueet ja pelaajat listattuna. Voit myös tsekata Rion olympialaisten jalkapallon otteluohjelman kokonaisuudessaan.

Tarjolla on toki myös Rion olympialaisten 2016 koko ohjelma, josta näet olympialaisten jokaisen kisapäivän kaikki kilpailutapahtumat yhtenä pitkänä listauksena.