Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jürgen Kloppilta kova ratkaisu: Lähetti ranskalaispakin kotiin harjoitusleiriltä!

  • tiistai, 26 heinäkuu 2016 16:09

Liverpool-manageri Jürgen Klopp on median edessä usein hyväntuulinen hauskuuttelija, mutta samalla on tiedossa, että saksalaisluotsi on valmentajana pelaajia kohtaan hyvin vaativa. Kuten huippuvalmentajat aina ovat.

Nyt Klopp onkin tuntunut kypsyvän ranskalaispakki Mamadou Sakhon temppuiluihin, sillä mies lähetti puolustajan kotiin joukkueen Yhdysvaltojen harjoitusleiriltä.

Useiden brittilehtien mukaan syy Kloppin ratkaisulle on Sakhon heikko asenne, ja tämän on kerrottu hiertävän kaksikon välejä aiemminkin. Esimerkiksi Telegraph kertoo, että Sakho muun muassa myöhästyi joukkueen lennolta Yhdysvaltoihin.

Tämän lisäksi ranskalainen jäynäili Kloppin kustannuksella, kun manageri teki haastattelua Liverpoolin mediatiimin kanssa joukkueen vieraillessa Alcatrazin saarella. Klopp otti kameran edessä tilanteen puhtaana hauskuutteluna uhaten jättää Sakhon kyseiselle vankilasaarelle, mutta paria päivää myöhemmin Sakhon matka jatkuukin takaisin Liverpooliin.

Sakha on kärsinyt viime ajat akillesjännevammasta ja hän ei mitä todennäkäisimmin ehdi kuntoutua Liverpooliin Valioliiga-kauden 2016-2017 avaukseen, kun joukkue matkaa Arsenalin vieraaksi 14.8. Nyt, ranskalaispakin koko jatko seurassa on vaakalaudalla, sillä välit manageri Kloppin kanssa ovat kaikkea muuta kuin lämpimät.

Sakho nousi suuriin uutisotsikoihin jo aiemmin tämän vuoden aikana, kun mies antoi positiivisen doping-näytteen maaliskuussa. Sakho ei tuolloin pyytänyt edes b-näytteen tutkimista vaan myönsi, että kyseinen doping-aine oli tullut hänen elimistöönsä laihdutuslääkkeen kautta. Lopulta Uefa rankaisi ranskalaista vain 30 päivän pelikiellolla, mutta miestä ei tästäkään huolimatta otettu mukaan Ranskan EM-joukkueeseen.

Rion olympialaisten 2016 jalkapalloturnaus sen kuin lähestyy. Näet täältä kaikki Rion olympialaisten jalkapallon joukkueet ja pelaajat listattuna. Voit myös tsekata Rion olympialaisten jalkapallon otteluohjelman kokonaisuudessaan.

Tarjolla on toki myös Rion olympialaisten 2016 koko ohjelma, josta näet olympialaisten jokaisen kisapäivän kaikki kilpailutapahtumat yhtenä pitkänä listauksena.