Tulosta tämä sivu

KUVA: Seuraikonilta rajua kriitiikkiä Liverpool-peluria kohtaan! - Poisti twiittinsä nopeasti

• torstai, 19 toukokuu 2016 13:09

Liverpool kyykkäsi todella pahasti keskiviikkoiltana pelatussa Eurooppa-liigan finaalissa Sevilla vastaan. Liverpool johti finaalia vahvan avauspuolikkaan jälkeen maalein 1-0, mutta toisella puoliajalla lunta tuli tupaan ovista ja ikkunoista. Valioliiga-seura jäi täysin telineisiin, kun Sevilla tyylitteli tulostaululle selvät 3-1-voittolukemat.

Liverpoolin toisen puoliajan esitys oli kokonaisuudessaan varsin ala-arvoinen, mutta selvästi pahin kritiikki on kohdistettu Liverpoolin vasempana laitapuolustajana pelaavaan Alberto Morenoon.

23-vuotias espanjalaispakki oli toisella puoliajalla pahasti hukassa ja tästä toimii hyvänä esimerkkinä Sevillan iskemä 1-1-tasoitusmaali aivan toisen puoliajan alkusekunneilla. Espanjalaisjoukkue pääsi hyökkäykseen Morenon harhasyötön jälkeen, ja tämän jälkeen Liverpool-pakki harhautettiin vielä rumasti tilanteesta ulos.

- Tällä tasolla, kun pelataan Euroopan parhaita joukkueita vastaan, kukaan ei voi olla muiden taakkana. Kukaan ei saa tehdä virheitä, puhumattakaan kolmesta tai neljästä virheestä yhdellä puoliajalla. Morenon takia Liverpool hävisi, kommentoi Liverpoolissa vuosina 1996-2004 pelannut Michael Owen BT Sportin suorassa lähetyksessä.

Kovimman palautteen Morenolle, ja samalla koko Liverpoolille, antoi koko uransa seuraa edustanut puolustaja Jamie Carragher. Yli 700 ottelua Liverpoolin väreissä pelannut Carragher ei tosiaankaan ollut tyytyväinen laitapuolustajan esitykseen ja antoi pettymyksensä kuulua Twitter-tilillään:

- "Jürgen Klopp, pelaajasiirtokomitea tai ihan kuka vain, hankkikaa saatana uusi vasen pakki."

Carragher poisti twiittinsä varsin nopeasti, mutta tiukka lausunto ehti kuitenkin levitä Twitterissä varsin laajalti yli 5000 uudelleentwiittauksen myötä.

Joku näppärä fani ehti myös muokata Morenon Wiki-sivuston uuteen uskoon. Moreno näyttäisikin pelanneen yhden ottelun Sevillan paidassa juuri 18. toukokuuta ja tilille on merkattu jopa kaksi täysosumaa!