Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool -kapteenin loppukausi uhattuna nivusvamman uusiuduttua

  • sunnuntai, 03 huhtikuu 2011 16:52

Steven Gerrardin kausi saattaa olla ohitse, sillä hän joutui jättämään perjantain harjoitukset väliin viiltavan nivuskivun takia.

Liverpool -kapteeni Steven Gerrardin toipuminen otti takapakkia, kun hän jätti joukkueensa perjantaiset viimeistelyharjoitukset väliin, tunnettuaan viiltävää kipua juuri leikatussa nivusessaan, kerto The News of the World.

30 -vuotias keskikenttäpelaaja oli leikkausoperaatiossa 11.3, jossa hänen nivusensa tähystettiin toipumisen vauhdittamiseksi. Gerrard tunsi nivusessaan kiristystä tehtyään äkkinäisen suunnanvaihdoksen harjoituksissa ja nyt tuo käännös saattaa tarkoittaa kauden päättymistä.

Manageri Kenny Dalglish sanoi aiemmin, ettei aio kiirehtiä tähden paluun kanssa, vaikkakin joukkue on ollut viimeaikoina vaikeuksissa kärsien viimeisimpänä tappion West Bromwichille.

Gerrardin vamma tutikaan tarkemmin alkuviikosta, jonka jälkeen on mahdollista arvioida realistisesti tähden mahdollista paluuta tämän kauden otteluihin.

- Steven harjoitteli eilen ja oli valmiina pelaamaan. Hän kääntyi yhtäkkiä pallon kanssa ja tunsi viiltävää kipua, kertoi manageri Dalglish goal.comille.

- Se on samalla alueella kuin hänen edellinen vammansa, mutta se ei ole sama vamma. Hän menee tutkimuksiin ja olemme viisaampia ensi viikon lopulla, manageri vahvisti.