Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lehti: Liverpool-tähti haluttua tavaraa – Barcelona ja PSG kilpasilla!

  • tiistai, 07 kesäkuu 2016 17:38

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho on herättänyt suurta kiinnostusta peräti kahdessa suurseurassa, kun sekä PSG:n ja Barcelonan kerrotaan olevan vahvasti kiinnostuneita brassitaiturin hankkimisesta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä ranskalaislehti Le 10 Sport ja uutista on lainannut myös brittilehti Mirror sekä Marca.

Lähteiden mukaan PSG on jo tarjonnut Liverpoolille Coutinhosta 25 miljoonaa puntaa eli noin 32 miljoonaa euroa, mutta summa on brittiseuralle aivan liian pieni siirtosumma tähtipelaajan hankkimisesta. Tämä onkin nostanut pinnalle myös Barcelonan kiinnostuksen Coutinhoa kohtaan, ja espanjalaisjätin kerrotaankin suunnittelevan suurempaa tarjousta pelurista.

Vasta 23-vuotias Coutinho pelasi päättyneellä Valioliiga-kaudella yhteensä 26 liigaottelussa, ja tänä aikana kahdeksan maalia ja tarjoili lisäksi viisi maaliin johtanutta syöttöä. Eurooppa-liigan 13 ottelussa maaleja ja syöttöjä syntyi molempia kaksi kappaletta lisää.

Coutinho kuuluu myös Brasilian maajoukkuevahvuuteen paraikaa käynnissä olevassa Copa America -turnauksessa.

Iso hyökkäjähankinta tulossa?

Coutinho ohella Liverpool on ollut siirtohuhuiluissa muissakin suurotsikoissa, sillä joukkueen kerrotaan olevan hyvin lähellä Napoli-tähti Gonzalo Higuainin hankkimista.

Tähtihyökkääjä iski Napolille päättyneellä kaudella huimat 36 täysosumaa ja voitti samalla koko Serie A:n maalikuninkuuden täysin näytöstyyliin. Useat suurseurat ovatkin osoittaneet suurta kiinnostusta argentiinalaishyökkääjää kohtaan, mutta TV-kanava BeIN Sportsin mukaan Liverpool-diili olisi varmistussa ”hyvin pian”.